Het is weer tijd voor een nieuwe unboxing! Dit keer komt de GOODIEBOX namelijk met een Prep-N-Go November box om ons klaar te stomen voor de drukke feestdagen. Benieuwd wat er in zit? Lees dan snel verder.

GOODIEBOX

De box is maandelijks opzegbaar en kost slechts €19,95 per maand inclusief verzendkosten. Omdat de meeste issues zijn met bijvoorbeeld kleuren of bruikbaarheid van bepaalde producten kun je zelf een profiel aanmaken. Dit persoonlijke profiel word dan gebruikt om je box mee samen te stellen zodat je altijd de juiste producten ontvangt voor jouw huid of huidskleur. De box bestaat uit onder andere make-up, huidverzorging, tools en soms ook haar producten! Echt van alles wat dus!

Prep-N-Go

De November box staat in het teken van Prep-N-Go. Kort gezegd, voorbereidingen! Klaar zijn voor een feestje, of ook wel de feestdagen die er aan zitten te komen! Benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan snel verder.

Slaapmasker – €9

Wanneer je mijn unboxing op instagram stories hebt gevolgd was dit slaapmasker ook gelijk mijn favoriet. Is hij niet ontzettend schattig? Toevallig is ons rolgordijn in de slaapkamer kapot waardoor er al vrij vroeg licht in de slaapkamer komt. Het slaapmasker van Goodiebox komt dus geweldig goed uit! 

Mudmasky Morning Boost Mask – €23

Lekker voor het werk nog even een maskertje! Dit ochtend masker heeft een waarde van €23. Dat is dus niet mis. Het mooie aan dit masker is dat je hem niet eens heel lang hoeft te laten intrekken. Het masker heeft een hydraterende en voedende werking en geeft je in de ochtend een flinke energie boost!

Slant Tweezer – Pick a Pinch van Emité – €25

Wat was ik blij met deze goodie! Een nieuwe pincet is bij mijn geen overbodige luxe. Mijn oude pincet heeft het namelijk al een tijdje geleden begeven waardoor ik terug moest vallen op mijn oude en niet zo fijne pincet. Deze tweezer is prachtig rose goud en past dan ook perfect bij al mijn andere tools!

Comme Deux #liplove Lip Oil – €17.50.

Dit is helaas mijn minst favoriete item uit de box. Misschien omdat mijn verwachting ook anders was? Ik had namelijk echt een olie verwacht. Maar in feite was het naar mijn idee meer een lipgloss. Nee hier werd ik helaas niet zo blij van.

Blaq Hyaluronic Acid Eye Mask – €5

Hoe grappig ziet dit er uit? Deze zwarte oogpads zorgen er voor dat die wallen van de nacht doortrekken weer weg zijn. Door het hyaluronzuur gaat het ook de rimpels tegen.

ModelCo More Brows Fibre Gel – €15.50

Met deze gel kun je je wenkbrauwen perfect in model brengen. En door de vezeltjes in de gel kleur je ze ook nog eens een heel klein beetje waardoor je gelijk prachtige wenkbrauwen zou moeten krijgen. Ik heb het zelf nog niet getest maar de ervaringen die ik zo hoor zijn veel belovend!

Zoals je weer kunt lezen is het een geweldig diverse box. Vooral het slaapmasker en de tweezer zijn dit keer favoriet helaas vond ik zelf de lip olie van Comme Deux geen succes. Desondanks, een prima box als je het mij vraagt! De GOODIEBOX is online te bestellen voor €19,95.