Goodiebox From Me To Me

De gezellige tijd van kerst hebben we net gehad en ik kijk nu uit naar de jaarwisseling. Bij deze tijd hoort ook een goed gevulde Goodiebox! Hiermee kan je even aan jezelf denken, want dat deze dagen staan toch veel in teken aan het denken aan andere. Vandaag laat ik jullie de unboxing zien van Goodiebox From Me To Me, lees je mee?

Goodiebox From Me To Me

Over Goodiebox From Me To Me

Ik deze drukke tijd vergeet je snel je zelf, alles staat vooral in het teken van andere. Daarom heeft Goodiebox voor deze tijd een box gemaakt met allemaal heerlijke producten voor een me-time momentje. Even jezelf heerlijk opladen zodat je weer de beste versie van jezelf word!

Goodiebox From Me To Me

Goodiebox From Me To Me

UC Natural – Mango Sugar Body Scrub

Body scrubs zijn het toetje van je skincare routine, en deze mango sugar scrub is daar het bewijs van. Daarom ben ik gister tweede kerstdag begonnen om gebruik te maken van dit me-time momentje. Deze letterlijke traktatie is verrijkt met olijven, druivenpitolie en cacaoboter. De scrub voedt en stimuleert de bloedcirculatie van je huid.

Ik breng de scrub met een ronddraaiende beweging aan op een natte huid. Vervolgens spoel ik het onder de douche af. Mijn huid voelt direct zacht aan en er blijft een olie achter op de huid en dat voelt zo fijn. Hierna is een eventuele bodylotion overbodig. Mijn huid voelt echt de hele dag zacht en gehydrateerd aan. De geur is verfrissend en je ruikt vooral de mango goed. He geeft me een boost in deze drukke wintermaanden.

UC Natural  Mango Sugar Body Scrub heeft een winkelwaarde van €17,50 250g

Goodiebox From Me To Me

Goodiebox From Me To Me

Phase Zero Make Up – Metal Foil Eyeshadow

In deze tijd is het juiste moment om te stralen. Laat deze oogschaduw nou een heleboel daarvan te hebben! Het is een zachte romige oogschaduw met een metallic finish. Het beste effect krijg je om het aan te brengen met een vochtige vingertop.

Phase Zero Make Up  Metal Foil Eyeshadow heeft een winkelwaarde van €10,05

Goodiebox From Me To Me

Goodiebox From Me To Me

Niré Beauty – Plush Powder Brush

Alles gaat zoveel makkelijker en beter als je de goede tools gebruikt. Deze fluffy poederkwast is een mooie aanvulling daarvoor. Van dit merk heb ik al een kwast en gebruik hem dagelijks. De kwast voelt zacht en brengt de poeder gelijkmatig aan op je gelaat zonder te vlekken.

Niré Beauty Plush Powder Brush heeft een winkelwaarde van €16,00

Goodiebox From Me To Me

Goodiebox From Me To Me

Goodiebox From Me To Me

Moshi Moshi Mind – Hair Towel

Hoe handig is deze haar-handdoek?  Hij droogt makkelijk en snel je haar. Ik heb even mijn lieve dochter gebruik als voorbeeld hoe je de handdoek moet gebruiken. Er zitten een bevestiging aan met een knoopsluiting. Nog een kleine tip; haarmasker + haar-handdoek + goedenachtrust = genieten!

Moshi Moshi Mind Hair Towel heeft een winkelwaarde van €20,00

Goodiebox From Me To Me

Jorgobé – Refreshing Scrub Mask

Met de kracht van zwarte jojobe en abrikozenpitolie verwijdert deze scrub dode huidcellen, overtollige oliën en onzuiverheden, met een zacht hydrateerd resultaat. Je brengt de scrub aan met een ronddraaiende beweging aan op een schoon en vochtig gelaat. Vervolgens spoel je het af met lauw water. Je huid is gelijk zacht en voelt niet trekkerig aan. Pluspunt: Hij heeft 2-1 effect waardoor je ‘m zowel als cleansing face peeling en deep cleansing face mask kan gebruiken. Dit maakt je me-time moment natuurlijk direct compleet!

Jorgobé Refreshing Scrub Mask heeft een winkelwaarde van €26,90

Goodiebox From Me To Me

Vind jij het net als ik leuk om in aanmerking te komen met nieuw merken en producten? Dan kan ik je zeker deze box adviseren. De Goodiebox onderscheid zich namelijk van andere beautyboxen. Hij houdt rekening met jouw beauty profiel. Zo ontvang je altijd producten die bij jouw aansluiten. De box is maandelijks opzegbaar en kost maar €19,95 per maand en de waarde van de inhoud ligt altijd hoger.