Goodiebox Dancing in the Rain

Soms heb je dagen dat alles mee zit en soms zijn er ook dagen dat alles even tegenzit. Het verschil van deze beleving zit hem in kleine happy momenten die als positieve energiebommetjes werken. Die positiviteit in jou wilt de Goodiebox volop tot zijn recht laten komen met deze Dancing in the Rain box. Vandaag laat ik jullie de unboxing zien van deze positieve mind box!

Goodiebox Dancing in the Rain

Over Goodiebox

Goodiebox is een beautybox die 5 á 7 producten bevat die voornamelijk fullsize zijn. En het unieke waar deze box van onderscheid is dat hij rekening houd met jouw beauty profiel. Zo ontvang je altijd producten die bij jouw aansluiten. De box is maandelijks opzegbaar en kost maar €19,95 per maand en de waarde van de inhoud ligt altijd hoger.

Goodiebox Dancing in the Rain

Miqura Hair Steam Mask

Dit is een wegwerp haarmasker wat droog en beschadigd haar een boost geeft en weer laat dansen van geluk! Het bevat voedende ingredienten zoals arganolie, zijde-aminozuren en essentiële oliën.

Het gebruik

Maak je haar handdoek droog nadat je het gewassen hebt en bind het in een losse knot. Doe het haarmasker op en laat het 10-15 minuten inwerken. Spoel of was het uit. Resultaat zacht, glanzend haar alsof je van de kapper komt!

Miqura Hair Steam Mask verkrijgbaar voor €9,50

Goodiebox Dancing in the Rain

Goodiebox Dancing in the Rain

Fulgent World Bokkepoot nagelverzorging

Ik ben gek op nagelverzorging. Voordat ik mijn nagels voorzie van een nieuw kleur zorg ik eerst dat ik mijn nagelriemen verzorg en terug duw met een bokkepoot.

Deze bokkepoot is zowel een nagelriem pusher als een nagelcleaner. De hoeken zijn afgerond, waardoor de nagel niet word beschadigd. De nagelriemen kunnen zacht naar achter geduwd worden zodat je nagels alle ruimte heeft om te groeien.

Fulgent World Bokkepoot is verkrijgbaar voor €13,00

Goodiebox Dancing in the Rain

Goodiebox Detangler Brush

Kan en stijl je haar met de Goodiebox’s eigen Detangler brush, ook wel ‘WONDER’ borstel genoemd. Het is een professionele en zachte anti klit borstel en is totaal niet te vergelijken met andere borstels. Het ontwart zowel nat als droog haar en kan gebruikt worden vanaf de haaraanzet. Minimale haarbreuk met vol en gezond haar als resultaat. De borstel ligt ook nog eens heel fijn in de hand en is zacht voor de hoofdhuid.

Detangler Brush is verkrijgbaar voor €14,95

Goodiebox Dancing in the Rain

Goodiebox Dancing in the Rain Goodiebox Dancing in the Rain

Daily Concepts Exfolianting Body Scrubber

Deze fijne bodyscrubber is je beste vriend wanneer je vol enthosiasme onder de douche springt. Het verwijdert op milde wijze dode huidcellen op gevoelige gebieden en op de plekken die een beetje meer exfoliatie kunnen gebruiken. De scrub geeft het beste resultaat wanneer je hem in circlevormige beweging over je lichaam aanbrengt.

Exfolianting Body Scrubber is verkrijgbaar voor €6,95

Goodiebox Dancing in the Rain

Nails Inc. Anti Social Climber Nail Polish

Als ik ergens wel blij van word dan is het nagellak. Deze nude zachte roze kleur is klassiek en heeft een creamy finish. Voor een langdurig effect is het raadzaam om zowel een base als een top coat erbij te gebruiken. Bij het aanbrengen van deze kleur krijg je gegarandeerd een happy gevoel.

Nails Inc. Anti Social Climber Nail Polish is verkrijgbaar voor €11,00

Goodiebox Dancing in the Rain

Human + Kind Shower Mousse

Dat word dansen onder de douche met de luxe romige shower mousse van het vegan merk Human + Kind. De heerlijke zachte geur geeft je een instant happy mood en prikkelt al je zintuigen. Allergie vrij en vol natuurlijke extracten waardoor het zelfs geschikt is voor de allerdroogste huidtypes. Verpak je lichaam in de zachte schuim en voel je even in de wolken.

Human + Kind Shower Mousse is verkrijgbaar voor €9,95

Goodiebox Dancing in the Rain

Wat een heerlijke inhoud met veel variantie! Ik ben persoonlijk erg blij met de Detangle Bruch wat is die fijn zeg, ik begrijp nu waarom iedereen hier zo enthousiast over is! In deze box zaten 6 producten met een waarde van €65,35! De totale waarde is dus vele malen hoger dan de aanschafwaarde.

Ben jij al bekend met de Goodiebox?