Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk pakketje binnen van Geurwolkje. Daarin zat de Nimbus 2.0 Aroma Diffuser, twee Etherische oliën en een thee. Al deze producten hebben als uitgangspunt om je meer te laten ontspannen zodat je weer in staat bent om meer aan te kunnen. Ik ben vanaf het eerste moment al verkocht. Waarom? Dat vertel ik je vandaag!

Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

Over Geurwolkje

Geurwolkje is een online webshop die diverse aroma diffusers, etherische oliën en theeën verkoopt. Geurwolkje is een gedreven en jonge onderneming met één hele duidelijke missie; feelgood, smell good and be happy!

De oprichters Robert en Tamsyn, geloven dat ontspanning dé superpower is die mensen in staat stelt te doen wat ze willen. De producten van Geurwolkje helpen jou daar een handje bij!

Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

Inhoud

De aroma diffuser Nimbus 2.0 is tevens een nachtlampje! Ik heb daarvoor gekozen omdat ik hem voor en tijdens het slapen in de slaapkamer van mijn dochter zet. Hierdoor valt ze rustig en ontspannen in slaap. Als ze dan eenmaal slaapt zet ik hem in mijn eigen slaapkamer, zodat de kamer zich kan vullen met de fijne geuren van de etherische olie.

Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

De-stress thee Slaap lekker

Als je last hebt van slaapproblemen, onrustig gevoel, duizeligheid, angsten, hoofdpijn en zelfs hartkloppingen dan kan je deze thee goed gebruiken. Het is een 14 dagen kuur die je lichaam en geest reset. De thee is 100% biologisch en zonder cafeïne. Het uitgangspunt van de thee is dat je weer lekker gaat slapen, waardoor je uitgerust en ontspannen weer aan een nieuwe dag kan beginnen.

De geur van de thee doet mij denken aan toen ik klein was. Mijn moeder hing in alle kledingkasten gedroogde lavendel. In deze thee zit o.a gedroogde lavendel en die proef en ruik je het sterkste. Verder zit er kamille, venkel, korenbloem, valeriaanwortel, sint janskruid en citroenmelisse in. Al deze gedroogde ingrediënten zorgen voor kalmering, ontspanning en rust.

14 dagenkeur:

  • Drink minimaal 2 kopjes per dag in de ochtend 1 en in de avond.

Ik ben sinds gisteren begonnen en ga deze kuur zeker afmaken. Ik kan zowel lichamelijk als geestelijk wel een reset gebruiken. Mijn lichaam staat bijna non-stop op spanning en ben heel blij met de producten van Geurwolkje die mij gaan helpen om weer te ontspannen en meer in balans te zijn.

Als ik over 14 dagen de kuur afgemaakt heb, zal ik dit nog in een artikel met jullie delen.

Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

Etherische olie

Ik vond het best lastig om zonder van te voren te ruiken een etherische olie te kiezen. Maar de uitgebreide informatie die per olie beschreven staat in de beschrijving van de oliën heeft mij uiteindelijk goed geholpen om de juiste keuze te maken.

Etherische Olie Den Grove – Ik ben zelf gek op de geuren van bomen, omdat ik er zelf altijd erg rustig van word als ik in een bos loop. Toen ik beschrijving en het effect van deze olie las wist ik dat ik deze moest hebben. En ik heb de goede keuze gemaakt! De geur Den Grove helpt je als je moeite hebt om je te concentreren of moeite hebt om te motiveren. Maar ook helpt het tegen stress of als je je rusteloos voelt. Vooral dat laatste geldt voor mij en als daar 100% natuurlijke oliën zijn die mij daarbij kunnen ondersteunen, dan zeg ik geen nee.

Je ruikt de authentieke geur van Den Grove heel erg goed en dat gaf mij alleen al gelijk een rustig en ontspannen gevoel. Daarnaast helpt het zachte kabbelend geluid van water wat in de diffuser ook.

De olie heeft daarnaast ook nog de werking om je te motiveren en je doorzettingsvermogen en concentratie te verhogen. De geur is antibacterieel en heeft een positief effect op de luchtwegen en werkt slijmoplossend, hierdoor helpt het griep en verkoudheid te bestrijden.

Etherische Olie Heilig hout – Wederom een houtgeur. Ik koos deze omdat deze geur de eigenschap heeft om je volledig te kunnen ontspannen. Want als je ontspannen bent is er weer meer ruimte voor je creativiteit en concentratie. De olie Heilig hout word ook wel gebruikt voor meditatie en is dus fijn om te gebruiken tijdens studie of werk. Heilig hout is een stuk warmer qua geur als de Den en er zit een hele lichte muntachtige ondertoon in. De geur is uniek en heel aan genaamd.

De geur Heilig hout komt uit Peru van een boom die Palo Santo die bekend staat om zijn spirituele effecten. Al eeuwen lang wordt het door de Inca’s gebruikt tijdens reiniging rituelen en het zuiveren van de geest.

Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

De lichtkleuren van Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

Wat ik al zei de Nimbus 2.0 Aroma Diffuser is tevens een nachtlampje en als de bovenstaande kleuren ziet, begrijp je wel waarom mijn dochter vooral fan is! De Nimbus 2.0 geeft in 7 verschillende kleuren licht. Je kan hem instellen dat hij na enkele seconde overloopt naar een andere kleur maar je kan de gewenste kleur ook vastzetten.

De kleur zijn:

  1. Rose red
  2. Sky Blue
  3. Cyan-Blue
  4. Blue
  5. Purple
  6. Pink
  7. Yellow

Foutje van mij, ik zie dat ik de paarse kleur vergeten ben te fotograferen.

Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

De Nimbus 2.0 heeft een prachtige vormgeving. De aroma diffusers van Geurwolkje zijn erg goed te gebruiken in elke ruimte. Zo zet ik hem ook vaak even bij me neer als ik in bad ga om het spa-momentje compleet te maken.

Ik al eerder zei gebruik ik hem ook in de slaapkamers en woonkamer. Wat mij opviel is dat niet alleen de ruimtes lekker gaan ruiken maar ook de lucht frisser en vochtiger word. Dat komt omdat Aroma Diffuser is een luchtbevochtiger én een geurverspreider in één is.Heel fijn vooral als je verkouden bent of last hebt van droge, rode ogen.

De Nimbus 2.0 werkt met een stekker die vrij lang is. Met een kleine maatbeker die erbij geleverd is kan je de hoeveelheid water doseren. Vervolgens kan je de diffuser instellen op tijd: 2 uur, 4 uur of 8 uur. Als de voor acht uur kiest zal de diffuser om de 3 minuten werken.

Geurwolkje Nimbus 2.0 Aroma Diffuser

Ik ben verkocht aan de fijne producten van Geurwolkje. Ik ervaar echt meer ontspanning en rust zowel bij mezelf als bij mijn dochter. De aroma diffuser is heel makkelijk om te gebruiken en was verbaasd dat hij zelfs tot 8 uur mee kan gaan. Ik vind hem daarnaast ook nog eens mooi in huis staan.

Ben jij al bekend met de webshop Geurwolkje?