Nu de zomer eraan komt en de zon veel schijnt kan je huid wel wat extra’s gebruiken. Aloë vera heeft een helende en geneeskrachtige werking en is dan ook niet zomaar dat dit een veel gebruikt ingrediënt is in verzorgingsproducten. Het verminderd littekens werkt verzachtend op een gevoelige huid en hydrateerd. Ik laat jullie vandaag twee producten van Curaloe gezichtsverzorging. Lees je gauw mee?

Geef je huid een boost met Curaloe gezichtsverzorging

Over Curaloe gezichtsverzorging

Curaloe is een biologisch merk die vanaf 1999 één van de grootste leveranciers is op het gebied van aloë vera gel. Curaloe heeft een eigen plantage waardoor de planten de tijd hebben om te groeien en worden op het juiste moment geteeld, hierdoor blijven de belangrijkste stoffen bewaard.

Voordelen van Curaloe

  • Biologisch geteeld
  • Hoge kwaliteit aloe vera gel
  • Social verantwoordelijk

Geef je huid een boost met Curaloe gezichtsverzorging

Curaloe Aloe vera Facial Gel

Special voor de gevoelige huid zijn de producten van Curaloe extra fijn en zacht. Deze heerlijke facial gel verfrist en verzorgt de huid intensief. Je gebruikt het als een soort serum en brengt hem aan op je gezicht en hals na het reinigen. Hierdoor kan je dag en/of nachtcrème nog beter opgenomen worden door de huid. Masseer de gel in tot hij helemaal samen gesmolten is met je huid.

De facial gel zorgt ervoor dat de huid in balans blijft en oneffenheden verminderen. De Aloë Vera gel gaat uitdroging van de huid tegen en beschermt tegen langdurige blootstelling aan de zon. Daarom een ideaal product voor de zomer!

Curaloe Aloe vera Facial Gel is o.a. verkrijgbaar bij Aloëveraplaza.nl voor €23,50 -150ml

Geef je huid een boost met Curaloe gezichtsverzorging

Curaloe Aloe Vera nachtcrème

De nachtcrème is een intensieve, voedende nachtcrème die de huid in de nacht hersteld. Overdag krijgt je huid heel wat te voortduren en om je huid te ondersteunen bij het herstellen is een goede nachtcrème belangrijk. De crème is op basis van 100% aloe vera en draagt bij aan het behoud van de natuurlijke elasticiteit van de huid. De crème is voelt verfrissend aan op de huid en geeft een heerlijke hydratatie. Daarnaast gaat deze crème het verouderingsproces tegen!

Curaloe Aloe Vera nachtcrème is o.a. verkrijgbaar bij Aloëveraplaza.nl voor 26,95 – 50ml

Geef je huid een boost met Curaloe gezichtsverzorging

Beide producten hebben een hele zacht en frisse geur. Mijn gevoelige huid reageerde heel goed hierop en zacht en voelde dat mijn huid rustiger werd. Vooral de face gel is heel fijn om in de zomermaanden te gebruiken.