Heb je zin in een andere look in je woonkamer, zonder in de weer te gaan met verf en kwasten? Ga dan voor een nieuw behang! Tegenwoordig heb je behang in alle soorten kleuren en designs, zo is er altijd een behang wat in jouw woning past. Wij delen graag een aantal favorieten met je.

Industrieel behang

Industrieel behang is zo gaaf! Woon je bijvoorbeeld in een huurhuis? Dan ga je niet aan de slag met een echte betonwand. Maar hoe gaaf is het om met behang toch die industriële look te krijgen. Industrieel behang heeft een ruwe uitstraling en lijkt op een betonnen wand met oneffenheden. Combineer het met behang met stoere, zwarte decoratie en robuuste meubels en het plaatje is compleet.

Wil je wel graag donker behang, maar vind je industrieel iets te opvallend? Ga dan voor zwart behang. Zwart behang is er in diverse prints, zowel effen zwart als gecombineerd met andere kleuren. Donker behang geeft een chique uitstraling aan je woning! Let wel op dat dit een kamer ook donkerder laat lijken, kies hier dus niet voor als je een kleine woonkamer of weinig ramen hebt.

Luxe designs

Heb je niks met donkere kleuren en de industriële look? Dan is luxe behang in een mooi design wellicht beter voor jou. Luxe behang is een combinatie van chique kleuren, verschillende prints en structuren. Luxe behang is daarnaast ook heel mooi voor op de slaapkamer vind ik persoonlijk, dit geeft echt een warme sfeer! In combinatie met mooie muurverf krijg je een echte hotelchique slaapkamer.

Arte behang

En als laatste willen we graag Arte behang met jullie delen. Dit behang wordt geproduceerd in België en staat garant eigenzinnige prints, rijke kleuren en mooie effecten. Zo hebben ze grafisch behang met allerlei geometrische vlakken, maar ook jungle behang. Jungle behang is bijvoorbeeld ook erg leuk voor een kinderkamer!

Welk behang je ook kiest, bij Colored Walls vind je uniek en kwalitatief behang voor ieder huis. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen!

Heb jij behang in je woonkamer?

Gebruik behang voor een woonkamer make-over!