Het is weer tijd voor ruiten krabben met warme handschoenen en een dikke winterjas aan. En nu sinds kort ook met mijn nieuwe oorwarmers op. Ze zijn niet alleen heerlijk warm, maar ook nog ontzettend functioneel. Benieuwd?

Tegenwoordig is alles functioneel en stylish tegelijk. Denk maar eens aan die handige handschoenen waarmee je gewoon op je touchscreen kunt typen. Of telefoonhoedjes waar je ook je pasjes in kwijt kan. Overal is tegenwoordig wel iets ” handigs” bij te vinden. Zo ook bij warme oorwarmers. Ik ontvang van het merk Avanca hele mooie Bluetooth Audio Earmuffs.

De Avanca Bluetooth Audio Earmuffs zijn uitgerust met een bluetooth audio waardoor je met lekker warme oren ook muziek kan luisteren. Nou hoor ik vriendinnen vaak zeggen dat het zo enorm koud is op de fiets en dat de oordopjes uit hun oren vriezen. Zulke leuke earmuffs zijn dus echt een uitkomst als je op de fiets muziek wilt luisteren.

Ik heb gekozen voor de chestnut Earmuffs omdat dit heel leuk past bij mijn tas en jas. Ze zijn er ook in het zwart of mocht je een wat fellere kleur willen in fuchsia. Doordat de Earmuffs op bluetooth werken hoef je ook geen kabeltjes of dingen aan je telefoon hangen. Erg fijn, want naast dat het er niet uit ziet zit ik ook altijd in de knoop met kabeltjes. Overigens kan je deze oorwarmers ook gebruiken als headset. Handsfree bellen met warme oren en warme handjes!

Het geluid van de Earmuffs is verbazingwekkend goed. Doordat ze goed aansluiten op mijn oren heb ik totaal geen last van omgevingsgeluiden en is het geluid van de muziek helder en duidelijk! I love it! Het enige minpuntje aan de Earmuffs is dat je ze niet kan stellen. Mocht je dus een wat groter of kleiner hoofd hebben kan het wat lastiger zijn om ze goed te dragen.

De Avanca Bluetooth Audio Earmuffs zijn onder andere te koop bij AllesMobiel.nl voor €59,95. En met de code Fashion2017 krijg je nog eens 30% korting en worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Kom maar op met de koude winterdagen! Wat vind jij van mijn nieuwe Earmuffs?

Handtekening Jamey