Van alle soorten ontbijt die ik in mijn leven heb gegeten is een Amerikaans ontbijt toch wel mijn favoriet. Van pancakes en waffles tot de welbekende cereals! Ik laat jullie samen met vlogger Keira vandaag graag een aantal van onze favorieten zien. Lees je mee?

YouTube video
Een Amerikaans ontbijt is bij veel mensen wel bekend als een ongezond ontbijt. Toch is dat niet helemaal waar hoor! Want er zijn voldoende lekkere ontbijtgranen en andere lekkere dingen. Van USgroceries kreeg ik een mega pakket vol items voor een Amerikaans ontbijt. Samen met Keira heb ik een hele leuke vlog opgenomen waar deze snoepkont alles even geproefd heeft.

De cereals zijn echt geweldig! In totaal kregen we 5 soorten opgestuurd: Lucky Charms, Cinnamon Toast Crunch, Cheerios, Froot Loops en Apple Jacks. Onze favoriet was toch echt wel de Cinnamon Toast Crunch. Deze zijn echt heel crunchie en hebben een lekkere kaneel en suiker smaakje. De cereals moet je eigenlijk met melk maken, maar persoonlijk vind ik de CTC ook erg lekker met een bakje yoghurt.

Zoals je van iedere meid van 10 kan verwachten is Keira helemaal weg van de PopTarts. Deze zijn in Amerika heel normaal maar kennen wij in Nederland eigenlijk niet echt. De PopTarts zijn zowel warm als koud erg lekker. Wanneer je ze opwarmt smelt de binnenkant een beetje. Hmmm ik krijg gelijk weer trek!

In de video zie je onder andere twee soorten pindakaas waarmee je een heerlijke boterham kunt smeren. Keira vond de peanut butter en jelly van Smucker’s Goober Grape niet zo lekker, maar ik ben echt helemaal verkocht. Helaas past dit niet in mijn dieet dus zal ik er alleen af en toe eens stiekem van snoepen. De andere pindakaas van Peanut butter en co. heeft een heerlijke kaneel en rozijnen smaak. Echt lekker!

Wil jij nou ook een lekker Amerikaans ontbijt maken, kijk dan zeker eens op USgroceries.nl. Naast een mega assortiment aan lekkernijen hebben ze ook cosmetica en andere typisch Amerikaanse producten die je hier in Nederland echt bijna nergens kunt vinden.

Wat is jouw favoriete Amerikaanse lekkernij?

Handtekening Jamey