Iets wat ik gek genoeg in de winter wel wil dragen zijn jurkjes. Van Navabi ontving ik een geweldig petrol jurkje voor de feestdagen. Ben je benieuwd hoe ik hem heb gestyled? Lees dan snel verder.

Navabi is dé shop voor plussize dames kleding. Je vind er naast allerlei handige basics ook een hele hoop designer labels. En omdat de feestdagen er aan kwamen koos ik voor een prachtig designer jurkje van het eigen label Navabi.

Omdat ik niet iemand ben om met blote benen rond te lopen draag ik het jurkje met een lekkere warme legging en mijn favoriete laarsjes van Sacha. Ik ben nog opzoek naar mooie zwarte knielaarzen want ik denk dat dit ook heel erg leuk zou staan bij dit jurkje.

navabi 2

Ik heb gekozen voor de kleur petrol. Lekker opvallend, maar ook weer niet té. De cocoon dress van Navabi is ook te koop in het grijs. Deze was er niet meer in mijn maat, maar ik denk dat als ik kon kiezen dat ik stiekem toch voor de grijze was gegaan. Grijs is nou eenmaal mijn favoriete kleur.

full lace wigs

Overigens is dit jurkje ook perfect voor een etentje of borrel. Niet omdat hij zo makkelijk te combineren is, maar omdat hij lekker los om de buik zit. Zodra ik een beetje gegeten heb zet mijn buik altijd een beetje uit. En niets is dan vervelender dan een “strak en alles tonend” jurkje. Een leuk detail vind ik de zakken. Ze zijn niet heel erg functioneel, maar wel erg leuk vind je niet?

De Cocoon Dress uit de Premium Collection van Navabi is op dit moment in de Sale te koop voor €104,99. Ik draag op de foto’s maat 42, maar hij valt best ruim. Dus let hier wel op bij het kiezen van de juiste maat.

Wat vind jij van mijn Petrol Cocoon Dress? Yay or Nay?

Handtekening Jamey