Ik ben wel bekend met aantal producten van Sleek alleen was Matte Lip Cream Me Birthday Suit helemaal nieuw voor mij. Ik heb al wel heel veel mooie reviews over de Sleek Matte Lip Cream gelezen, vandaag mijn uitgebreide review, kijk je mee!

Sleek Matte Lip Cream Me Birthday Suit

Sleek Matte Lip Cream Me Birthday Suit

Birthday Sweet is een matte nude kleur met een beetje bruin en roze. De kleur moet dekkend in 1 keer zijn en dat was het bij mij ook zeker. Het product is heel gemakkelijk aan te brengen en op de lippen en droogt mat op.

Sleek Matte Lip Cream Me Birthday Suit

Sleek Matte Lip Cream Me Birthday Suit voelt licht aan op de lippen zo licht dat ik soms vergat dat ik iets op had. Dit is het eerste lipproduct dat ik tegenkom die ook echt wel langdurige en mooi blijft zitten. Een hapje en een drankje overleefd de kleur met gemak!

Sleek Matte Lip Cream Me Birthday Suit

Sleek Matte Lip Cream Me Birthday Suit

Ik vind Sleek Matte Lip Cream Me Birthday Suit echt een prachtige nude kleur die goed bij mijn huid matcht. De kleur blijft langdurig mooi zitten en voelt heel licht aan. Ik kreeg ook het gevoel dat de kleur en de finish mijn lippen voller doen lijken.

Sleek Matte Lip Cream Me Birthday Suit is o.a. te koop bij The Make-up Spot voor €7,49

Wat vind jij van deze kleur?

Bewaren