Filorga Supreme Regenerating Fluid

De huid begint rond je dertigste de eerste tekenen van veroudering te vertonen, met name omdat de aanmaak van jonge elastische weefsels afneemt. Ander halve maand geleden ben ik daarom begonnen met het gebruiken van Filorga Supreme Regenerating Fluid. Een anti-aging dagcremé die net zo geconcentreerd is als een meso-injectie voor een versterkte pro-jeugdactie en een vernieuwde huidkwaliteit. Benieuwd naar mijn ervaring, lees dan gauw verder!

Filorga Supreme Regenerating Fluid

Over Filorga Supreme Regenerating Fluid

Filorga Supreme Regenerating Fluid is een regenererende huidverzorgingsformule. De dagcrème is ontwikkelt voor de gecombineerde huid, geïnspireerd op meso-injecties. Filorga is verrijkt met NCEF, een uniek polyrevitaliserend complex ontwikkeld door Laboratoires FILORGA met 50 ingrediënten voor het eerst opgenomen in concentraties vergelijkbaar met die gebruikt in een meso-injectie.

Filorga Supreme Regenerating Fluid

Hoe mooi en bijzonder dat de mogelijkheid er is om ook zonder injectie toch de voordelen te mogen ervaren van verjonging, in een crème vorm.

Filorga Supreme Regenerating Fluid

Daarnaast zitten er nog drie zeer belangrijke ingrediënten in verwerkt, wat deze dagcrème tot een succes maakt! Hyaluronzuur + collageen + vitamines A, H en E in combinatie met effectiviteitsverhogers die tegelijkertijd werken om rimpels glad te maken, verzakking van de huid te verminderen en de teint egaliseren.

De dacremé zit in een flacon met en mooie pompdispenser, hiermee kan je op een makkelijk en hygiensche manier het product doseren. De flacon heeft een inhoud van 50ml.

Ik gebruik nu 1,5 maand de Filorga Supreme Regenerating Fluid en merkte eigenlijk al bijna vanaf het eerste gebruik verschil. Het product heeft een fijne, lichte en toch volle structuur die snel intrekt en zorgt voor uitstekende hydratatie. Mijn huid wordt bijzonder blij van dit product, dat daadwerkelijk zorgt voor een optimale hydratatie waardoor mijn huid er bijzonder goed uit ziet en op langer termijn zie ik zelfs de fijne lijntjes verminderen. En mijn huid lijkt zelf nu na 1,5 maand een stuk steviger en rustiger te zijn als voorheen. Ik ben echt heel erg verrast en positief over het behaalde resultaat.

Wil je meer beautyreviews lees dan hier verder!

Filorga Supreme Regenerating Fluid pompsysteem eind foto (1)

Conclusie

Ik begrijp dat de stap zetten tot een injectie nog net iets ver kan zijn en wat mij betreft is de Filorga Supreme Regenerating Fluid een mooie oplossing. Je merkt al op korte termijn het effect en resultaat van de dagcrème; voller, steviger en rustiger. Ook met een gevoelige huid kan je dit product goed gebruiken.

Filorga Supreme Regenerating Fluid is o.a. verkrijgbaar bij ICI PARIS XL voor €70,65