Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik echt een hele grote fan ben van de Fifty Shades boeken. Inmiddels heb ik ze nu wel 6 keer van voor tot achter uitgelezen en als ik eenmaal opnieuw begin kan ik het boek niet neerleggen. Nou kun je je vast voorstellen dat ik enorm enthousiast werd toen er bekend werd gemaakt dat deel 2, Fifty Shades Darker op 8 februari al te zien zou zijn in de bioscoop. Ik heb direct als een gek kaarten geboekt voor mij en Judith en heb er nog een maand lang over zitten stuiteren dat ik niet kon wachten.

Eindelijk was het dan zo ver. De avond van de Ladies night! Eindelijk deel 2 zien! Ik was stiekem gewoon zelfs een beetje zenuwachtig en volgens mij merkte Judith dat ook wel. Vooraf hebben we heerlijk een hapje gegeten en toen de klok eindelijk 7 uur liet zien zijn we naar de Cinemec toegelopen om vervolgens verrast te worden door leuke kraampjes en duizenden vrouwen.

Na afloop kon ik wel janken!

2 uur later, toen de film afgelopen was kon ik wel janken. Want als mega fan ben ik echt zwaar teleurgesteld. Ja, je leest het goed. Ik ben zwaar teleurgesteld. De film had zulke goede trailers en het zag er allemaal super uit, maar helaas bleek het niet zo te zijn als ik had gehoopt. Nou wil ik niet de spoiler uithangen voor iedereen die hem nog niet heeft gezien dus zal ik er niet te veel op in gaan. Maar om je een idee te geven, er klopte gewoon té veel niet (sinds wanneer schiet Leila in het boek?!) en daarbij ging het verhaal van de hak op de tak. Ook miste ik een erg belangrijk personage in de film en dat alles bij elkaar was voor mij echt een mega domper.

Nou had ik vooraf het interview met Anna Nooshin en Marith Iedema wel gezien op RTL Late Night. En daar werd al aangehaald dat er veel dames waren die vonden dat er te weinig bloot was, Christian in alle scènes zijn broek aan hield en ga zo maar door. Maar daar stoorde ik mezelf echt totaal niet aan. Het klopte namelijk wel in mijn beleving dat Christian zijn broek aan hield tijdens de sexy scenes. Het waren in het boek namelijk ook vluggertjes. Maar goed, ik wil niet te veel spoilen zoals ik al zei.

Desondanks ben ik wel erg benieuwd naar het 3e deel. De film is al opgenomen dus ik ben bang dat deze net zo zal tegenvallen als Fifty Shades Darker. Toch ben ik wel heel erg benieuwd, maar uiteraard zal ik me niet zo enthousiast laten maken als bij dit deel.

Heb jij Fifty Shades Darker al gezien? En heb jij ook het boek gelezen? Dan ben ik heel erg benieuwd wat jij er van vond. Laat je het even weten in de comments?

Handtekening Jamey