Femme Power Olcay Gulsen

Misschien heb je het al gezien want in de winkels van Etos is exclusief de nieuwe geur van Olcay Gulsen ‘Femme Power’ verkrijgbaar. Een sterke krachtige geur voor de onafhankelijke sterke vrouw in jouw! Met deze parfum maak je een ware statement. Kijk je gauw mee naar mijn review van Femme Power Olcay Gulsen?

Femme Power Olcay Gulsen

Over Femme Power Olcay Gulsen

Maak kennis met de Femme Powerlijn van Olcay Gulsen. Het is een krachtige geur voor echt power vrouwen en exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Een parfum kan veel inpact maken en veel zeggen over jouw persoonlijkheid. Tijdens de reizen die Olcay Gulsen maakte heeft ze veel geuren en nieuwe ingrediënten ontdekt, wat er toe leiden om een eigen geurlijn op de markt te brengen. De geurlijn bestaat uit haar favoriete ingrediënten. De geur is op gedragen aan sterke vrouwen. Met Femme Power draag je niet alleen een parfum maar word je onderdeel van een beweging.”

Femme Power Olcay Gulsen

Naast de parfum zijn er nog de volgende producten uit de Femme Powerlijn verkrijgbaar:

  • Showercream 200ml €14,95
  • Bodycream 200ml €14,95
  • Eau de Parfum Travelsize 15ml €19,95
  • Geurkaars 200g €25,00
  • Home Perfume 100ml €35,00

Femme Power Olcay Gulsen

Femme Power Olcay Gulsen

De verpakking

De parfum zit in een mooie elegante marble verpakking met gouden letters. De flacon is langwerpig en van stevig glas. de dop is van natuursteen en er zit een mooie gouden plaat. Ik vind de flacon er net als de geur krachtig en elegant en sterk uitzien.

Femme Power Olcay Gulsen

Femme Power Olcay Gulsen

De Geur

Een geur omschrijven vind ik erg moeilijk maar ga het zo goed mogelijk verwoorden. Ik zal eerlijk zijn dat ik in eerste instantie de geur te heftig en te sterk vond. Maar ik kan zeggen dat je er even aan moet wennen. Er zit zelf een vleugje mannelijkheid in wat voor mij wijst naar de kracht van de geur.

De geur is een combinatie van kruiden en specerijen gemengd met Indonesische Patchouli en Virginian Cedar Wood waardoor er een diepe sensuele geur word gecreëerd. De hoge concentratie parfum in combinatie met ingredienten als hout en musk zorgen er samen voor dat je urenlang kan genieten van de geur op je huid. In eerste instantie is de geur zwaar en erg aanwezig maar daarna veranderd de geur en word het zachter en toch nog aanwezig. Er lijken in de loop van de tijd dat je de geur draagt de geur veranderd. Ik vond hem zelf steeds lekkerder worden.

Femme Power Olcay Gulsen

My Biggest Femme Power Moment is dat ik voor mezelf en mijn dochter heb gekozen en weet dat alles goed komt!

Femme Power Olcay Gulsen is exclusief verkrijgbaar bij Etos voor €39,95 50ml

What is your Most Empowering Moment?