Het is alweer kerstavond als ik dit bericht schrijf. Ik wil jullie dan ook allemaal een hele fijne kerst wensen. Het afgelopen jaar was een enorme rollercoaster. Maar dat het jaar zo snel voorbij zou gaan had ik niet verwacht.

Zo zaten wij vorig jaar nog met een 5 dagen oud klein meisje, is ze nu alweer een jaar oud. Van het heerlijke boven op ons in slaap vallen tot het zelf ontdekken van de wereld met haar eerste stapjes. Het is natuurlijk super cliché om te zeggen, maar wat is de tijd voorbij gevlogen.

Ik ben zo enorm dankbaar voor jullie support, zowel op mijn blog als op Instagram. Ik heb zo veel leuke dingen het afgelopen jaar mogen doen. Zo hebben we een roadtrip door Europa gemaakt, zijn we met het gezinnetje met de boot naar Londen geweest en hebben nog veel meer mooie herinneringen mogen maken. Dit was zonder jullie natuurlijk nooit gelukt. En dat besef ik me maar al te goed!

Een nieuwe focus

Het aankomende jaar ga k mijn focus ook verfrissen. Zo wil ik me vooral bezig houden met het vernieuwen van de website. Don’t worry. Ik blijf natuurlijk gewoon bloggen. Maar dit wil ik wel onder een andere naam gaan doen. Ik merk dat veel mensen direct denken aan Beauty wanneer ze mijn blog naam horen. En dat is natuurlijk niet gek. Maar het is niet meer mijn focus. Het is daarom tijd om de site een flinke make-over te geven. Nou was ik daar al een poosje mee bezig, echter ben ik helaas tot 2 keer toe de dupe van valse beloftes en hoge kosten. Nu heb ik iemand gevonden die me als het goed is helemaal gaat helpen met de nieuwe site. Dus hou het zeker allemaal in de gaten!

Als laatste wil ik nog even zeggen dat ik hoop dat jullie allemaal een prachtig kerstfeest mogen gaan vieren. Met familie, vrienden, geliefden en natuurlijk veel lekker eten en cadeautjes. Tijdens de kerst zal ik mij ook even terugtrekken om intens te genieten van deze tijd met familie.

Namens ons gezin, Lonneke en ook Annora wil ik jullie fijne feestdagen wensen!