Mijn favoriete nagellakken van februari

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete nagellakken van februari zien. Ik merk aan mijn kleur keuze dat ik onbewust al met de lente bezig ben. Mijn voorkeur op dit moment zijn vooral pasteltinten met een uitschieter naar koraal roze. Kijk je mee!

Mijn favoriete nagellakken van februari

Sally Hansen Color Therapy – Pampered in Pink

Bij deze lijn (Color Theraphy) heb je geen base coat nodig waardoor de oliën direct in contact komen met de nagel. De eerste Sally Hansen nagellak die een rijke kleur combineert met verzorgende arganolie in 38 verschillende kleuren. Pampered in Pink is een opvallende koraal roze tinten die vrouwelijk is en goed afsteekt bij elke huidtint.

Mijn favoriete nagellakken van februari

Babor – Salmon

Salmon is een tijdloze peachy kleurige creamy lak die zowel in de lente als in de zomer mijn favoriete kleur is. Deze steekt altijd mooi af tegen de huid, is fris en laten je handen net wat bruiner lijken.

Mijn favoriete nagellakken van februari

China Glaze – Good Tide-ings

Ik kreeg onlangs van Pretty Polish de Holliday collectie van China Glaze ‘Seas and  Greetings Collection’. Een kleurrijke en unieke collectie met verschillende structuren en effecten. Good Tide-ings is een zacht blauw kleur maar heeft ook iets van een paarse ondertoon, door deze mix is het een unieke kleur geworden.

Mijn favoriete nagellakken van februari

ORLY Breathable Treatment & Color – Fresh Start

De nagellakken uit de nieuwe collectie van ORLY zijn uniek, ze laten namelijk zuurstof. Dat niet alleen alle lakken uit deze lijn 3 in 1, base, kleur en top coat. De nagellakken zijn verrijkt met Argan Oil, Vitamine B5 en Vitamine C. De ORLY Breathable Treatment en Color collectie gehydrateerd, hersteld, verzorgt en stimuleert de groei van de nagels. Fresh Start is een opvallende mintgroene kleur die in de lente een echte musthave is.

 

Welke van mijn mijn Favoriete Nagellakken van februari vind jij mooi?