Een outfit is nooit compleet zonder wat leuke accessoires. Ik laat jullie dan ook graag mijn favoriete accessoires van dit moment zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Niet al mijn kleding past weer. Niet zo gek want het is pas twee maanden geleden dat ik ons lieve dochtertje mocht verwelkomen. Desondanks vind ik wel altijd een manier om er toch een beetje leuk uit te zien. Hoe? Nou heel simpel! Met wat leuke accessoires!

Om te beginnen, mijn pink Ted Baker clutch. Hij is klein, ik weet het. Maar omdat ik tegenwoordig overal een luiertas mee naar toe zeul vind ik dit kleine tasje ideaal voor mijn eigen dingen. Zoals mijn lipstick, telefoon en portemonnee. Bram vind het maar onpraktisch. Maar volgens mij is dat alleen maar omdat hij nu zijn zooi niet meer in mijn tas kan doen.

Dat doet me gelijk denken aan de volgende favoriet! Mijn nieuwe portemonnee van Liebeskind. Liebeskind is een merk uit Berlijn. Ik heb er al een tas van (6 jaar oud) en hij blijft gewoon soepel en mooi. Doordat ik al zoveel mee moet nemen nu Noé er is vind ik mijn mega grote portemonnee steeds onhandiger. Daarom dit kleintje. Is hij niet leuk? Het was wel even wennen van een grote naar een kleine portemonnee maar het scheelt wel heel veel ruimte in mijn tas.

Alles rosé goud!

Bijna al mijn sieraden zijn rosé goud. Ik vind het zo mooi en tijdloos! Je zult dan vast ook niet gek opkijken van mijn sieraden keuze. Een mooie roze armband van Paul Hewitt vrolijkt elke outfit op. En daarnaast draag ik ook heel graag een lange parel ketting van Bronzallure. Het past overal bij, maar ze maken net je outfit af.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn favoriete accessoires te zien. Binnenkort ga ik ook weer wat leuke outfits shooten dus er komen zeker weer wat fashion artikelen aan!

Wat zijn jouw favoriete accessoires?

Handtekening Jamey