Favoriete Beauty Producten van 2021

Een nieuw jaar, nieuwe favorieten. In dit artikel deel ik mijn favoriete beautyproducten voor 2021. Mijn huid veranderd, ik zit meer binnen dan ooit en dat merk ik aan alles. Benieuwd welke producten ik nu pak? Lees dan snel verder.

Haircare

Mijn haar is sinds mijn zwangerschap van Manu erg aan het uitvallen. Ik heb nog steeds last van hele korte babyhaartjes en veel uitvallend haar. Om die reden ben ik bezig met een Anti Hair Loss kuur van Collistar. Of het nou écht werkt weet ik nog niet, daar gebruik ik het nog te kort voor. Maar we gaan zeker nog even door! 

Make-up

Zoals ik al zei ben ik veel minder buiten. Om die reden gebruik ik ook veel minder make-up. Maar mascara mag uiteraard niet ontbreken. Mijn favorieten op dit moment zijn de Urban Decay Perversion Waterproof Mascara en de Lash Define skinny mascara van Kruidvat. De Lash Define is enorm fijn om alle haartjes te bereiken en separeren. 

Omdat ik niet heel veel reden heb om uit te dossen laat ik de meeste make-up voor wat het is op dit moment. Maar op zijn tijd vind ik een mooie blush leuk om er bij te pakken. Een favoriete is de Peach kleurige van Bourjois. 

Yves Saint Laurent Touche éclate kleur 2

Helaas kan ik als moeder niet ontkomen aan slaapgebrek. Een concealer is dus wel iets wat ik nu veel gebruik. Al jaren ben ik fan van de YSL Touche Eclat. Dit is dan ook mijn go to concealer.

Skincare

Voor de ochtend gebruik ik graag de Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator van Clinique. Ik heb (vooral in de winter) erg last van een droge T-Zone. Deze hydratatiebom is écht een held voor mijn huid. 

Voor het slapen gebruik ik op dit moment de Biotherm Blue Therapy Serum. De geur doet mij denken aan de zomer. En in de ochtend word ik wakker met een baby huidje. Echt een aanrader dus!

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van 2021?

Favoriete Beauty Producten van 2021