Het is al weer even geleden dat ik een degelijk artikel heb geschreven over mijn favoriete outfits voor deze zomer. En door de lieve en leuke berichtjes die ik de laatste tijd kreeg over mijn jurkjes dacht ik, tijd voor een fashion artikel!

Met het lekker weer van de afgelopen weken hebben we het wel écht getroffen! De jurkjes die netjes achter in de kast hingen zijn dus weer allemaal naar voren gehaald en kunnen weer vol op gedragen worden. Ik heb een aantal van mijn favoriete outfits voor deze zomer voor je hieronder neer gezet. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

midi-jurkje van BonPrix

Outfit 1: Het midi-jurkje!

Laten we beginnen met dit midi-jurkje die ik bij BonPrix heb gescoord. Nooit gedacht dat ik daar ooit zou slagen, ik dacht namelijk dat het altijd voor een wat oudere doelgroep was. Maar dat blijkt dus absoluut niet zo te zijn! Sterker nog, ik ben er al 2 keer ontzettend goed geslaagd. Dit jurkje heeft bij de neklijn en aan de onderkant ook nog een leuk soort kantje en heeft lange mouwen. Nou denk je misschien dat dit veel te warm is, maar de stof ik zo dun en luchtig. Je hebt dus echt geen last van de warmte.

Losse jurk van H&M met kind op de arm

Outfit 2: Lekker los!

Hoewel dit niet een jurk is die je wilt dragen met té warme dagen, hij is wel echt prachtig. Ik was onlangs met een vriendin in Amsterdam en bij de H&M zag ik hem hangen. Ik wist op dat moment al dat ik hem moest meenemen. Dit was het type jurk dat ik al zo lang zocht. Maar bij de meeste winkels zijn ze echt alleen in de korte variant te krijgen en dat is voor mij vaak net té kort. Ik hoop dat ze dit model er in houden en misschien met wat andere prints gaan komen.

twinning met kanten jurk

Outfit 3: Twinning is winning!

Ik ben echt van het wit. Ook een volger zei dit laatst nog tegen mij. Met de vraag er achter, hoe houd je alles zo wit?! Hier schreef ik onlangs al een blog over. Maar ik vind naast witte jurkjes het ook echt super leuk om met Noé te twinnen. Ik bestelde dit schattige witte kanten jurkje voor Noé en die bleek gewoon ontzettend goed te matchen bij een wat ouder jurkje van mij, dus we gingen weer twinnen! Deze heb ik echt maar 1 keer aangehad omdat er een vervelend strak elastiek zit op de buik. Maar ik moest hem gewoon aan dus heb het elastiek er uit geknipt. Nu zit hij echt perfect! Maar helaas kan ik jullie niet vertellen waar hij vandaan komt, het is namelijk een oudje. Als ik moet gokken denk ik dat ik hem ooit heb besteld bij OTTO.

Jurk van Minus

Outfit 4: Sunday brunch

Als ik dit jurkje uit de kast pak is dat vaak meer een gelegenheid dingetje. Slaat nergens op, want hij kan eindelijk altijd wel. Maar ik voel me altijd net even wat meer chique in dit jurkje! Hij is overigens van Minus, een mooi kwaliteitsmerk uit Denemarken.

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens wat outfits voorbij te zien komen. Wil je nog iets weten? Stuur dan even een berichtje hieronder! Hier vind je nog meer fashion blogs.

mijn favoriete outfits voor deze zomer!