KORA Organics intro

Onlangs heb ik kennis mogen maken met de verzorgingsproducten van KORA Organics. Het merk bevat pure biologische werkzame stoffen en is mede opgericht door supermodel Miranda Kerr. Ik heb de afgelopen 6 weken twee producten van dit merk getest en vandaag vertel ik jullie er graag meer over!

KORA Organics

De huid is tenslotte ons grootste orgaan en beschermt alles wat ons in leven houdt.

Over KORA Organics

Supermodel Miranda Kerr kon geen beautyproducten vinden die pure biologische ingrediënten bevatte. Daarom heeft zij samen met een team deskundigen en wetenschappers, dit merk opgezet. Voor haar was vooral het uitgangspunt om je huid te verwennen en te verzorgen met essentiële organische voedingsstoffen. Want een gezonde huid straalt en geeft extra zelfvertrouwen.  En dat is natuurlijk de beste Anti-Aging!

Op de verpakkingen zie je ook het P.E.T.A-logo, dit betekend dat de producten allemaal dierproefvrij zijn! De meeste producten zijn niet alleen biologisch gecertificeerd, maar ook veganistisch. De enige uitzonderingen zijn: Noni Glow Face Balm & Noni Glow Body Balm

KORA Organics

KORA Organics close up mask

Created with love by Miranda Kerr

KORA Organics Turmeric Brightening & Exofoliating (2-in-1) Makser

Laat ik eerst even over de verpakkingen hebben van KORA. Ze stralen heel veel luxe uit en dat zijn de producten ook zeker! Hoe fijn is dit met dit masker heb je 2-in-1. Het is namelijk een masker maar er zitten ook hele fijne scrub deeltjes die de dodehuidcellen op een milde wijze verwijderd. Het resultaat is dat de huid weer gaat stralen en de huidvernieuwing stimuleert. Ik gebruik dit masker 1 keer in de week en als je het ook echt trouw wekelijks doet zie je resultaat. Mijn huid ziet er gezond uit en voelt hierna heerlijk zacht.

Ingrediënten

Gecertificeerd biologische kurkuma, papaja-enzymen, espenschors, pepermunt en rozenbottelpitten detoxen de poriën diep en zuiveren de tint en textuur, waardoor uw huid straalt en er gezond uitziet. De Turmeric Brightening & Exofoliating (2-in-1) Makser is geschikt voor alle huidtypes.

BEVAT GEEN sulfaten, parabenen. Producten van KORA Organics zijn gecertificeerd biologisch & gecertificeerd natuurlijk volgens de strenge normen van COSMOS.

Turmeric Brightening & Exofoliating (2-in-1) Makser is verkrijgbaar bij Douglas voor €47,99

KORA Organics

KORA Organics

Kora Organics Noni Radiant Eye Oil oogverzorging

Persoonlijk vind ik een eye oil fijner dan een crème. Ik heb het gevoel dat de werking net wat beter is en doordat het minder dik is qua substantie dat het sneller intrekt. Deze Noni Radiant Eye Oil oogverzorging is zo samengesteld om het gebied rondom de ogen zacht, veerkrachtig en helder maken voor een jeugdig, stralend uiterlijk.

Mijn ervaring

De eye oil trekt echt snel in. De lijntjes zijn zachter geworden en daardoor minder zichtbaar. Mijn huid voelt en ziet ook wat steviger aan. Ik gebruik de eye oil tweemaal daags.

Ingrediënten

Gecertificeerd biologische noni-, tomaten- en marine bamboe-extracten in combinatie met kahai- en koffie-olie om de gevoelige huid onder de ogen wakker te maken en te doen stralen. Rozenkwarts rollerbal om de huid onmiddellijk soepel te maken en te koelen.

Noni Radiant Eye Oil oogverzorging is verkrijgbaar bij Douglas voor €37,99

KORA Organics over

Wat een fijne en mooie producten van KORA. Het merk was geheel nieuw voor mij maar na deze positieve ervaring ben ik wel erg benieuwd naar de andere producten. Ik zie gewoon na 6 weken dat ik zichtbaar resultaat zie.

Ben jij al bekend met het merk KORA?

KORA Organics Gezichtsverzorging