Wandelen aan slijk ewijk met Stokke Beat

Pinksteren was fantastisch. Prachtig weer en leuk gezelschap. Wat wil je nog meer? In mijn eerste plog laat ik jullie zien wat we allemaal hebben gedaan en wat wij van de nieuwe Stokke Beat kinderwagen vinden.

Afgelopen vrijdag kwam er een giga pakket binnen. De nieuwe Stokke Beat. Ik kon niet wachten tot Bram thuis kwam, dus ik heb zelf de wagen in elkaar gezet. Hoewel ik nog even moet wennen aan de manier van in en uitklappen ben ik zonder de kinderwagen te hebben geprobeerd nu al enthousiast! Het is ook gewoon zo’n mooie wagen. Daar zou ik zelf ook wel in willen zitten haha!

Close up Stokke Beat

Pinksteren

De weersverwachting vond ik vooraf niet heel denderend. Maar toen ik op zondag om 9 uur naar beneden kwam viel het mij alleen maar mee! De zon straalde prachtig, dus besloten we de nieuwe kinderwagen, Milo en Noé in te laden en stonden we om 10 uur al bij ons favoriete strandje. Milo vind dit echt geweldig, en zodra we de afslag nemen begint hij al heel enthousiast rond te huppelen in de auto.

Action foto milo en noe op het strand

Aan het water

Eenmaal aangekomen hebben wij een heerlijke wandeling gemaakt. Het zand vind Noé nog een beetje gek. Ik denk dat dit vooral komt omdat het natuurlijk anders aanvoelt en ze er een beetje in wegzakt. Maar nadat ik haar sandalen had uitgedaan ging het langzaamaan beter. Ze begon zelfs naar het water toe te lopen. Dat was nog even spannend, want hoewel ze maar 1 stapje het water in ging is ze toch kletsnat geworden. Hoe? Nou heel simpel. Door gewoon te gaan zitten in het water. Ze vond het volgens mij wel een geschikt plekje om visjes te kijken. Gelukkig had ik een extra setje kleding mee. Want zo warm was het nou ook weer niet.

Lekker even lunchen

Na het rondrennen en spelen met Milo besloten we weer terug te lopen richting het restaurant. Hier kun je echt zo onwijs lekker eten. Omdat het nog wel een stukje wandelen is, en Noé toch wel moe was geworden konden we mooi de nieuwe Stokke Beat uitproberen. Wat mij gelijk opviel was dat de wagen heel erg wendbaar is. Bochtjes, hobbeltjes, je merkt er bijna niets van! En heb je gezien hoe groot de boodschappenmand is! Can i get an amen?! De luiertas, een extra groot kleed, natte kleding, alles kon er met gemak ik. Dat ben ik echt niet gewend van andere kinderwagens. Geen zorgen, binnenkort zal ik de Stokke Beat uitgebreid reviewen voor jullie!

filmpjes kijken op telefoon

Noé was inmiddels ook al erg moe geworden dus die plofte al snel neer met papa’s telefoon en wat kinderliedjes. We hebben het nog een uurtje kunnen rekken, maar daarna moesten we toch echt weer naar huis.

Het was echt een fantastische dag, Pinksteren was voor ons echt even een heerlijk dagje uit! Vind je het leuk om vaker van dit soort plog’s te lezen? Laat het dan even weten!

Pinksteren was fantastisch. Prachtig weer en leuk gezelschap. Wat wil je nog meer? In mijn eerste plog laat ik jullie zien wat we allemaal hebben gedaan en wat wij van de nieuwe Stokke Beat kinderwagen vinden.