Nou weten we allemaal dat ik gek ben op accessoires. Maar de meeste accessoires die ik heb hebben niet echt een functionaliteit naast dat ze natuurlijk super pretty zijn. Maar vandaag heb ik iets nieuws! Namelijk Vasa Blå oordopjes van Sudio! Functioneel en ook nog eens echte eyecatchers. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ik zit geregeld alleen in de auto, en vind het dan ook heerlijk om dan even te bellen. Even bijkletsen met vriendinnen of juist even die deal closen met een klant. Nou ging dat vaak best lastig omdat het geluid van de speaker vaak niet over het lawaai van de snelweg uit kwam. En met al die draadjes van een headsetje raakte ik altijd geïrriteerd omdat die constant in de knoop gingen. Sudio Sweden heeft mijn leven dan ook een stuk makkelijker gemaakt met de draadloze oordopjes Vasa Blå.

img_3443 Vasa Blå

De Vasa Blå oordopjes zijn draadloos en werken via bluetooth. Geheel draadloos is het nou ook weer niet, want tussen de twee oordopjes zit natuurlijk wel een soort van draadje. Alleen het mooie is dat je deze dus achter je hoofd hebt zitten en dus niet meer in je telefoon. Als ik dan buiten loop kan ik gewoon mijn telefoon in mijn tas laten liggen. Maar ook in de auto hoeft mijn telefoon niet meer op schoot te liggen. Een stuk veiliger als je het mij vraagt want zo ben ik ook niet meer geneigd om even mijn mails te openen of snel te kijken wie er een appje stuurt.

Processed with VSCO with hb2 preset Vasa Blå

Zoals ik al zei zijn de Vasa Blå oordopjes ook echt een fashion item. Sudio staat er namelijk om bekend dat ze goede kwaliteit oordopjes bieden maar ook staan voor elegante designs. En zeg nou zelf, wit met rosé gouden details, wie wilt dat nou niet! De Sudio Vasa Blå heeft een mooie stevige bass en heeft daarnaast ook een helder geluid.

img_3444 Vasa Blå

Bij de oordopjes krijg je diverse maat dopjes zodat hij voor iedereen passend is. Ook zit er een handige clip bij zodat je hem kunt vastmaken aan je shirt. En als klap op de vuurpijl zit er ook een heel handig leren bewaar tasje in de zelfde kleuren bij. De draadloze hoofdtelefoon is er in 4 verschillende kleuren en kost €90 per set. Met de kortingscode beautyunboxing ontvang je trouwens nog 15% korting!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Vasa Blå oordopjes van Sudio Sweden. Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?

Handtekening Jamey