Hoewel ik niet vaak afwijk van mijn nude en bruin tinten maakte mijn hart wel een klein sprongetje toen ik het nieuwe Urban Decay Full Spectrum pallet zag. Ik besloot daarom om toch een keer een fellere look te maken en laat jullie graag de swatches zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.

sam_7148

Na het grote succes van het Urban Spectrum pallet komt dan nu eindelijk het Full Spectrum pallet. Dit pallet is echt het meest kleurrijke pallet ever en bestaat uit 21 knaller oogschaduw kleuren. Voor de echte make-up fans is dit echt een holy grail want serieus alle kleuren zitten in dit pallet. Van spier wit tot knal blauw, dit pallet heeft het gewoon allemaal. Nou denk ik meestal dat de palletten bestaan uit bekende kleuren, maar met deze is dat niet zo. 18 van de 21 kleuren zijn namelijk helemaal nieuw!

sam_7152

De verpakking van het Urban Decay Full Spectrum pallet is zoals gewend weer prachtig. De makers hebben echt nagedacht over het 3D effect want de lijnen aan de buitenkant verschillen allemaal in hoogte en het diamante logo is ook echt to die for! En zoals altijd zit er aan de binnenkant van het pallet weer een grote spiegel en duo kwast zodat je ook on the go je look kan maken. Maar laten we nu even de swatches bekijken.

sam_7167

123

Alchemy – Warning –  Midnight Blaze – Hundred – Minx – Delirious – Platonic

sam_7171

1234

Gossip – Seize – Calavera – Hatter – Blindsided – Sketch – Iced

Urban Decay Full Spectrum sam_7182

sam_7163

Paranoia – Jones – Goldmine – Mean – Metamorphosis – Faded – Bump

Zoals je kunt zien zijn het echt knaller kleuren. De matte kleuren zijn naar mijn idee wel iets minder gepigmenteerd, maar als je iets meer product aanbrengt moet dat zeker geen minpunt meer zijn. De look die ik heb gemaakt is gemaakt met de kleuren paranoia, delerius en faded. Onder mijn wenkbrauw heb ik nog een beetje bump gebruikt.

Urban Decay Full Spectrum img_29962

Ik ben erg te spreken over het  Urban Decay Full Spectrum pallet. Het pallet zit vol prachtige kleuren voor de meest gekke looks, is goed gepigmenteerd en zeker de €55 waard! Mocht jij nou ook dit pareltje onder de palletten willen scoren? Dat kan! Ze zijn namelijk bij ICI Paris XL te koop. (o.a. in de winkels Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Breda en Zwolle).

Urban Decay Full Spectrum sam_7216

Nou is de look die ik gemaakt heb misschien niet zo spetterend fel, toch ben ik er heel erg blij mee en kan ik niet wachten om jullie nog meer looks te laten zien! Wat vind jij van het Urban Decay Full Spectrum pallet?

Handtekening Jamey