Etos Limited Edition December

Etos heeft een eigen Limited Edition in de maand december. Less is more, maar dat geld niet tijdens de feestelijke decembermaand dan geldt juist ‘les is bore’. Met de nieuwe Etos Limited Edition December kan je alles doen wat staat voor; schitteren, stralen en jezelf of iemand anders verwennen met deze prachtige producten! Daarnaast bevat de collectie ook vier geurkaarsen om het feestelijk gevoel ook in huis compleet te maken.

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December – Face palette

Met dit palette heb je alles in huis om van je ogen een eyecatcher te maken. Het palette bevat precies de kleuren waar ik van houd van zandkleur tot burgundy-rood met een glitter. Je kan met dit pallete zowel een natuurlijke en zacht look creëren als een wat zwaardere look met smokey eyes. Het palette is ook nog eens voorzien van twee blushes en een highlighter.

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December

De meeste kleuren van het palette heeft een mooi en sterk pigment, alleen vind ik de lichtste kleur iets te weinig pigment bevatten en is ook moeilijk op de bouwen. De kleuren zijn romige en laten zich allemaal goed blenden. De blushes vind ik qua kleur iets te dicht bij elkaar liggen. Ze zijn niet te aanwezig en geven een mooie subtiele finish voor een frisse look.

Etos Limited Edition December Face palette is verkrijgbaar voor €7,99

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December – Bronzing Palette

Door dit bronzing palette kan je de vormen van je gezicht nog beter laten uitkomen. Het palette bevat een fijn bronzer met subtiele glitter en een highlighter voor een extra glow. De highliter kan je aanbrengen op je jukbeenderen, je neus en in de hoekjes van je ogen.

Etos Limited Edition December

Wauw de highlighter is echt heel mooi en heeft een champange kleur, deze ga ik zeker vaak gebruiken. De bronzer is subtiel en kan je op een natuurlijke manier je gezicht even net wat extra kleur geven.

Etos Limited Edition December Bronzing Palette is verkrijgbaar voor €6,99

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December – Eyeliners

Met deze twee eyeliner in goud en zilver kan je een sprakelend effect toevoegen aan je ooglook. Deze zaten ook vorig jaar in de LE van Etos en was een ware hit! Door de fijne en dunne applicator kan je gemakkelijk een strakke lijn trekken voor de mooiste wing!

Etos Limited Edition December

Ze geven allebei in één beweging al veel glitter. De applicator is heel fijn en secuur om een mooi lijn te maken. Vooral de gouden vind ik erg mooi. Zeker voor de prijs kan je het niet laten liggen.

Etos Limited Edition December Eyeliners zijn verkrijgbaar voor €2,99 per stuk

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December – Glitter Body Puff

Met deze glitter body puff laat je specifieke plaatsen op het lichaam nog extra stralen. Het is een losse poeder met fijne glitters. Je kan het bijvoorbeeld aanbrengen bij je decolleté. Je kan hem ook eventueel aanbrengen over je oogschaduw.

Etos Limited Edition December

Nou een pufje is al voldoende om je groot deel van je huid te voorzien van deze prachtige glitters. Ik vind dit echt geweldig voor de feestdagen!

Etos Limited Edition December Glitter Body Puff is verkrijgbaar voor €4,99

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December – Lipsticks

Kleur je lippen met deze mooie en superzachte lipsticks van Etos. De LE bevat 4 verschillende kleuren lipsticks;

  • Santa’s Helper – een klassiek rode kleur die iedereen prachtig zou staan en je look gegarandeerd een upgrade geeft.
  • Sparkle Away – En dat doe je zeker met deze gouden glitter lipstick. Deze kan je als topcoat over elke lipstick aanbrengen voor een feestelijk effect
  • Misteltoe Fever – Deze burgundy bevat een subtiele glitter en heeft een warme tint.
  • Jingle Bells – Is de lichtste kleur uit de collectie en mij favoriet

Etos Limited Edition December

De kleuren zijn erg mooi alleen de gouden glitter topcoat was wel even wat lastiger. Ik had verwacht dat de glitter makkelijker op de lippen terecht zou komen maar dat viel iets tegen. Ik was zo bezig met wat glitter eraf te krijgen dat de lipstick helaas bij mij gebroken is. Op de swatchs hierboven heb ik de gouden glitter top coat aangebracht over een zacht roze kleur. De overige lipstick voelen zacht en romig.

Etos Limited Edition December Lipsticks zijn verkrijgbaar voor €3,99 per stuk

Etos Limited Edition December

Etos Limited Edition December

Etos geurkaarsen actie

Ook in huis mag je het feestelijke gevoel zien en ruiken. Daarom heeft Etos vier exclusieve geurkaarsen om deze maand compleet te maken. Bij elke €5,00 ontvang je één spaarzegel en met een volle spaarkaart en een bijbetaling van €1,50 ontvang je een prachtige geurkaars in een luxe verpakking naar keuze.

Etos Limited Edition December

Wat een feest deze collectie! De verpakkingen stralen luxe uit en bevat mooie inhoud die je ook na de feestdagen nog lang kunt gebruiken. Dit is zowel leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven met de feestdagen. Wees er gauw bij want op=op.

Deze actie loopt van 19 november t/m 27 januari, zolang de voorraad strekt.

Heb jij al producten uit de Etos LE December gekocht?