Je inrichting is natuurlijk enorm persoonlijk. Voor welke kleuren kies je, wat is je favoriete meubel en ga zo maar door. Nu kun je in je inrichting je persoonlijkheid al helemaal los laten gaan, maar het is ook erg leuk om het nog persoonlijker te maken en meer van jezelf en je gezin te laten zien. In dit artikel deel ik graag wat tips met je, hoe wij ons huis persoonlijk hebben gemaakt. Lees je mee?

Hobby’s

Door je hobby’s te delen in je interieur, kun je een persoonlijke kant van jezelf laten zien. Hou je bijvoorbeeld van tekenen of schilderen? Lijst dan een kunstwerk van jezelf in en hang dit ergens in huis op. Ben je dol op dieren? Koop dan wat mooie posters met dierenfoto’s, deze heb je bijvoorbeeld bij de Action, en lijst deze in. Met deze kleine dingetjes, kun je je interieur een stuk persoonlijker maken.

Foto’s

Misschien wel het meest voor de hand liggend: foto’s. Foto’s zijn natuurlijk perfect om je huis persoonlijk te maken. Creëer een heuse fotowand met allerlei verschillende fotolijst met daarin foto’s van jezelf, je gezin, je huisdieren, vakanties etc. Liever één grote foto in plaats van verschillende kleinere? Laat dan een foto op canvas, hout of aluminium afdrukken. Wij hebben zelf kort na de geboorte van Noé een foto van haar op aluminium laten afdrukken, welke nu in ons huis hangt. Een dierbare herinnering, wat ik niet zou willen missen in ons interieur!

TIP! Bij BesteCanvas.nl krijg je tot wel 91% korting. Wie weet zoek je nog een leuk cadeau voor de kerst? Dan slaag je hier vast wel!

Boeken

Ook met boeken kun je je huis een stuk persoonlijker maken. Je favoriete boeken zeggen namelijk erg veel over hoe jij bent. Je kunt natuurlijk een grote boekenkast plaatsen in je huis, maar dit is vooral leuk voor mensen die erg veel lezen. Heb je een aantal boeken die je graag zou willen laten zien in je interieur? Leg ze dan op een wandplank, op je dressoir of in een buffetkast. Zo zijn ze niet te aanwezig, maar zorgen ze wel voor meer persoonlijkheid.

Wat voor persoonlijke touch hebben jullie in huis?