Etos Botanical Boost

Haal de zomer in huis met de nieuwe Etos Botanical Boost lijn! Laat je zintuigen verassen door de heerlijke friszoete geur van Basil en Grapefruit. De Botanical Boost lijn haalt de kracht uit de natuur en geeft je een heerlijk spa gevoel.

Etos Botanical Boost

Etos Botanical Boost – Scented Sticks Basil & Grapefruit

Naast de verzorgende lichaamsproducten zijn er ook voor in je badkamer of in huis de heerlijke scented sticks. De geurstokjes zorgen ervoor dat je huis voorzien word van de geur basil en grapefruit.

Etos Botanical Boost

Etos Botanical Boost

Etos Botanical Boost

Je haalt het dopje van het flesje en bevestigd de koperkleurige ring op het flesje en stop je de stokjes erin. Dagelijks draai ik de stokjes om zodat de geur nog beter vrij komt. De geur word goed afgegeven en ben fan van deze combinatie van basil en grapefruit fris en zoet tegelijk.

Scented Sticks Basil & Grapefruit is verkrijgbaar voor €7,99

Etos Botanical Boost Etos Botanical Boost

Etos Botanical Boost – Showerpeeling Basil & Grapefruit

Deze peeling voelt zacht en jelly aan. Het geeft je lichaam en zintuigen een boost! Er zitten hele fijne scrub deeltjes die mild zijn voor de huid. Je brengt de peeling aan op een vochtige huid en ik masseer het in met een ronddraaiende beweging. Daarna goed afspoelen. Het is resultaat is een zachte en soepele huid die niet trekkerig aanvoelt.

Showerpeeling Basil & Grapefruit is verkrijgbaar voor 6,99

Etos Botanical Boost

Etos Botanical Boost

Etos Botanical Boost – Showerfoam Basil & Grapefruit

Ik ben fan van de showerfoams uit de Botanical Boost lijnen. Ook deze voelt heerlijk vol en zacht aan. Op de huid voelt het luchtig en en super zacht aan echt een wellness gevoel kreeg ik ervan. Met het spuit tuutje kan je goed het product doseren. de showerfoam laat een subtiele geur na op de huid.

Showerfoam Basil & Grapefruit is verkrijgbaar voor €4,99

Etos Botanical Boost

Ik ben enthosiast over deze nieuwe Botanical Boost lijn! De geur geeft een zomers gevoel en verfrissend. De producten doen wat ze beloven, voeden, verzorgen en ze zien er ook nog eens luxueus uit en dat voor een leuk prijsje!

Wat vind jij van de Botanical Boost lijnen van Etos?