Moooi is een merk dat de meest mooie designs maakt als het gaat om interieur. Van stoelen tot lampen en van tafels tot banken. Je kunt het je zo gek niet bedenken of je kunt het vinden bij Moooi. Vandaag ga ik een top 5 van leukste zwart-wit designs op een rijtje zetten van Moooi.

Nummer 5: Double Shade Vloerlamp wit

Persoonlijk ben ik gek op de Moooi Lampen, ze maken het interieur af en speels. Deze gave witte vloerlamp kan echt een eyecatcher worden in jouw interieur. Doordat de lamp wit is, kun je hem perfect combineren met andere lampen en accessoires in huis. Het minimalistische ontwerp past precies in de huidige interieurtrends thuis. Waar zou jij deze Double Shade vloerlamp neerzetten in huis?

 

Nummer 4: Container stool kruk

Een super strakke en stoere kruk voor aan een bar. Het is een goede keus om als kruk aan een kookeiland neer te zetten. De hoogte is daar precies goed voor en de kleuren zwart en wit passen goed bij iedere keuken. Het ontwerp komt uit 2004 maar wordt iedere keer weer vernieuwd.

Nummer 3: Heritage pillows kussen set van 3

Naast alle meubels heeft Moooi ook gave accessoires ontworpen zoals deze kussens set. Je kunt een mooie minimalist zwarte of witte bank met deze kussen helemaal af maken. Ik zie meestal al helemaal zitten. De kussens roepen verhalen op en delen een mooi beeld.

Nummer 2: Monster stoel

Een totaal ander design, niet minimalistisch maar juist een eyecatcher. Er kan niemand in jouw woning komen en deze stoel niet zien. Het is echt een stoel die zijn naam eer aandoet, het lijkt misschien zelfs beangstigend. Het synthetische leer maakt het helemaal af en ik begrijp de naam monster ook meteen.

Nummer 1: Oblique boekenkast S zwart

Echt een droom ontwerp, de boekenkast is ontworpen door Marcel Wanders die het merk Moooi heeft opgericht. De boekenkast is heel minimalistisch en heeft een prachtige uitstraling. Ik zou deze echt heel graag zelf in mijn woonkamer neer zetten. Een aanwezige boekenkast in de woonkamer geeft mij altijd een warm en welkom gevoel.