Essence Be Awesome Tonight, Love is in the Air, Coral Me Crazy & Electriiiiiic

Zomer, zomer en nog eens zomer! Ik krijg er geen genoeg van, ik ben gek op de vrolijke zomerse kleuren op mijn nagels! Ik heb voor jullie vandaag Essence Be Awesome Tonight, Love is in the Air, Coral Me Crazy & Electriiiiiic, kijk je gauw mee naar de swatches!

Essence Be Awesome Tonight, Love is in the Air, Coral Me Crazy & Electriiiiiic

Essence Be Awesome Tonight

Essence Be Awesome Tonight is een baby zachte kleur met een koele ondertoon. Het is mooie kleur die een perfecte en verzorgde look geeft aan je nagels, niet te opvallend en daardoor heel draagbaar. Met twee laagjes heb je een mooie dekking. Voor de mooi glossy finish heb ik de Essence Gel Top Coat gebruikt.

Essence Be Awesome Tonight, Love is in the Air, Coral Me Crazy & Electriiiiiic

Essence Love is in the Air

De meest zonnige en frisse kleur die ik jullie vandaag laat zien is Essence Love is in the Air. De kleur doet mij denken aan een mooie zonnige zomerdag. Ook deze kleur dekt mooi bij twee laagjes.

Essence Be Awesome Tonight, Love is in the Air, Coral Me Crazy & Electriiiiiic

Essence Coral Me Crazy

Voor een echte zomerse en opvallende kleur kan ik je Essence Coral Me Crazy aanraden. Het is een zuurstok roze kleur die mooi afsteekt tegen een zongebruinde huid. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Essence Be Awesome Tonight, Love is in the Air, Coral Me Crazy & Electriiiiiic

Essence Electriiiiiic

Essnece Electriiiiiic is een gewaagde blauwe kleur die echt van je nagels afknalt! De meeste blauwe nagellakken trekken zonder een base coat in de nagel, waardoor je nagels een grauwe kleur krijgen. Met deze nagellak van Essence is dat gelukkig niet het geval. Deze dekt ook mooi met twee laagjes.

Essence Be Awesome Tonight, Love is in the Air, Coral Me Crazy & Electriiiiiic

Essence Be Awesome Tonight, Love is in the Air, Coral Me Crazy & Electriiiiiic zijn vier mooi kleuren die super fijn en makkelijk aanbrengen. Naast deze vier heeft Essence echt een heel groot aanbod aan verschillende kleuren, voor ieder wat wilt. Inmiddels is het bij mij zo erg dat ik alle kleuren bijna heb, dus hopelijk komen er snel weer wat nieuwe kleuren bij!

Essence The Gel Polish is o.a online verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,69 per stuk

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan?