Zelf zijn wij ook nog even weg geweest toen ik zwanger was en ik kan een Babymoon dan ook zeker aanraden! Nog even quality time met z’n tweetjes, nu het nog kan. Het is ook vooral om te ontspannen en genieten. In dit artikel deel ik de voordelen van een Babymoon met je én geef ik een leuke tip. Lees je mee?

Quality time samen

Nog even en dan komt een klein mensje jullie wereld op zijn kop zetten. Daarom is het extra fijn om nog even samen te genieten van de rust en van elkaar. Sommige mensen kiezen ervoor om weg te gaan met het vliegtuig naar een zonnige bestemming, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een huisje in Nederland huren. Zelf zou ik het persoonlijk prettiger vinden om wat dichter bij huis te blijven, je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren! Het gaat erom dat je samen bent en geniet van elkaar, waar je dan ook bent.

Ontspannen en bijkomen

Ontspannen en zorgen voor een stressvrij leven is altijd belangrijk, maar zeker wanneer je in verwachting bent. Thuis ben je vaak toch met van alles en nog wat bezig, daarom kan een Babymoon ook verstandig zijn wanneer je moeite hebt met ontspannen. Kies een locatie wat bij jullie past, neem wat goede boeken of tijdschriften mee en laat je telefoon zo veel mogelijk achterwege. Even helemaal niks en tot rust komen, heerlijk!

Tip: geef een Babymoon cadeau met FlightGiftCard!

Ken jij een stel wat een kindje verwacht en heb je nog geen geschikt cadeau voor bijvoorbeeld de babyshower? Geef dan een Babymoon cadeau in de vorm van een FlightGiftCard! Dit is een cadeaukaart waarmee je de aanstaande ouders blij kan maken met een leuke citytrip bijvoorbeeld. Met de FlightGiftCard kunnen ze dan zelf een vlucht boeken en even genieten met zijn tweeën. Wellicht dacht je aan wat leuks voor de baby, maar hoe leuk is het om de ouders te verrassen met iets wat ze wellicht niet verwachten. Zo kunnen ze samen nog even lekker weg. Hiermee boek je gegarandeerd succes!

Zijn jullie op Babymoon geweest toen je zwanger was? Of zou jij op Babymoon willen? Ik ben benieuwd naar jullie mening!