Escada heeft weer een heerlijke zomer geur! Ieder jaar komt er weer een heerlijke nieuwe zomerse geur uit. Ik ben altijd al gek geweest op de heerlijke geuren van Escada en kon niet wachten deze te mogen reviewen. Ben jij ook zo benieuwd naar de Escada Flor Del Sol? Je leest er alles over in dit artikel.

Escada

Escada is een luxe dameskleding merk wat in 1978 is opgericht door modeontwerpster Margaretha Ley. Het hoofdkantoor van Escada is gevestigd in München en heeft wereldwijd in meer dan 80 landen 600 verschillende verkooppunten. Ze staan bekend om hun fantastische fashion designs maar ook om de handtassen, zonnebrillen, schoenen en natuurlijk hun geuren. Een jaar of 10 geleden was Magnetism van Escada echt mijn favoriete geurtje en kocht ik die ALTIJD! Ik kreeg er ook altijd zo veel complimenten over waardoor ik hem altijd wel weer opnieuw aanschafte.

Escada Flor Del Sol

Deze geur is de nieuwste aanwinst binnen de collectie van Escada geuren. De zomerse geur is geïnspireerd op het heerlijke zonnige Mexico. Het is ook echt een hele zomerse zoete geur welke je direct doet denken aan heerlijke vakantie herinneringen. De verpakking ziet er dan ook echt geweldig mooi en zomers uit! Het trekt direct je aandacht waardoor je er heel nieuwsgierig naar word.

Ingrediënten

De Escada Flor Del Sol is een hele bloemig fruitige geur voor dames. Maar wat zit er nu precies in de heerlijke zomerse cocktail geur?

Topnoten: Tequila, Grenadine & Sinaasappel

Hartnoten: Dalia

Basisnoten: Sandelhout

Conclusie en verkrijgbaarheid

Ik vind het super leuk dat er Tequila in is verwerkt. Dat is natuurlijk wel echt een typerend product voor Mexico. Het is een eau de toilette dat wil zeggen dat de geur in het begin erg aanwezig is maar naarmate je hem langer draagt deze afzwakt. Ook zijn eau de toilette geuren vaak wat minder geconcentreerd waardoor ze wat sneller vervliegen. Ik vind een eau de toilette altijd fijn voor de zomer. Dan wil je juist wat meer een speelse frisse geur dragen welk niet zo beladen is. Ik ben echt een over sprayer en dan vind ik dat de geur voor een eau de toilette echt goed blijft hangen! Ik zou hem zelf alleen niet opnieuw aanschaffen omdat hij voor mij net iets té zoet is. Vroeger vond ik deze geuren geweldig maar nu mag het wel iets wat minder zoettig zijn. Hou jij juist wél van hele zoette geuren is dit wel echt een aanrader!

Even de prijzen van deze geur voor jullie op een rij:

  • Escada Flor Del Sol Eau de Toilette 30 ml – € 47,09
  • Escada Flor Del Sol Eau de Toilette 50 ml – € 66,01
  • Escada Flor Del Sol Eau de Toilette 100 ml – € 86,24

Deze geur is online te koop bij de douglas.

Hou jij van zoete zomer geuren? Of ben je meer van de winter geuren?