Vandaag heb ik een super leuke Valentijnshop winactie en vertel ik jullie over mijn aller eerste valentijnsdag. Benieuwd wat je kunt winnen en naar mijn verhaal? Lees dan snel verder!

Valentijn, de dag van de liefde. Hoewel ik weet dat het een grote commerciële bende is doe ik er zelf maar al te graag aan mee. Ik weet nog goed hoe het ging, mijn eerste Valentijn…

Ik was een jaar of 13 en zat op de middelbare school. Ik ging altijd met 2 vriendinnetjes om waarvan 1 van die meisjes ook een vriendje (gewoon vriendjes zoals dat vroeger nog kon) ook bij ons in de buurt woonde. Hij kwam soms wel eens mee buiten spelen maar ik had zelf nog helemaal geen idee wat verkering en zo was.

Op Valentijnsdag lag er in eens een rode envelop op de deurmat. Van hém! Met een lief hondje op de kaart en een anonieme liefdesverklaring. Ik had geen flauw idee van wie het was. Tot na het eten de deurbel ging. Daar stond hij dan, met een rode roos en een hartjes knuffel. We hebben uiteindelijk nooit verkering gehad. Maar lief was het wel! Het grappige was dat het contact eigenlijk daarna verwaterde. Maar toch bleef hij jaren daarna nog altijd met Valentijnsdag een rode roos brengen met een kaartje.

Valentijn Winactie!

Uiteraard laat ik Valentijn niet voorbij gaan zonder een leuke winactie. Daarom zal ik onder de leukste reacties onder dit artikel een super lekkere parfum van The Body Shop weggeven!

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter onder dit artikel. Het zou leuk zijn als je mij in het kort verteld over jouw eerste Valentijnsdag.

Wat mag je doen?

Je mag mij uiteraard altijd volgen op Facebook of Instagram. (+1 kans)
Tag een vriendin op Facebook of Twitter (+1 kans)

Mocht je via de valentijnshop bij mijn blog gekomen zijn dan zal dat via KiDDowZ geweest zijn. Sinds ik nu zelf moeder ben lees ik haar blogs met heel erg veel plezier! Uiteraard wil ik je ook graag doorverwijzen naar de volgende blog; The Ambitious Brune! Ook hier vind je weer een hele toffe winactie. Tip: hop vooral lekker door want in totaal doen er 24 super leuke bloggers mee!

Hoe was jouw eerste ervaring met Valentijnsdag?

Handtekening Jamey