Na een heerlijke kraamperiode is het ook weer tijd om aan de bak te gaan. Maar hoe bereid je je daar op voor als bijna geen enkele jeans meer past?

Een fijne start begint met een nieuwe outfit. Nou is mijn lichaam door de zwangerschap wel een beetje veranderd. Mijn heupen zijn wat breder en mijn buik flubbert nog een beetje. Maar ach, als dat alles is mag ik niet klagen denk ik dan! Wel betekend dit dat een hoop van mijn oude broeken nog steeds niet helemaal lekker zitten. Ik ben dus op zoek gegaan naar een nieuwe broek.

Ga je voor skinny? Of toch liever een “mama” model. Voor mijn zwangerschap droeg ik altijd skinny jeans. Zelfs nu zou ik dat graag willen. Maar de meeste modellen zijn dan erg laag op de heupen en dat zit nu natuurlijk voor geen meter.

Kortom, het model dat ik zoek moet wat hoger zijn maar wel skinny. Best een uitdaging als je het mij vraagt. En om het nog wat uitdagender te maken moet er ook echt wel stretch in zitten. En als we dan eenmaal zo’n broek hebben gevonden zou het helemaal makkelijk zijn als ze hem in mijn maat hebben, en bij voorkeur in drie kleuren Haha!

Op dit moment heb ik 1 spijkerbroek die veel te groot is en twee zwangerschapsbroeken. De andere 20 die in mijn kast liggen zijn te strak, stroef of zitten gewoon niet meer lekker. Best een probleem als ik weer aan de bak wil en naar afspraken wil. Nou kreeg ik de tip om lekker veel tuniekje te dragen met een legging. Maar gezien ik nogal een koukleum ben en het hartje winter is vind ik een legging echt niet fijn. Dus voorlopig houd ik het bij mijn zwangerschapsbroeken tot ik de perfecte jeans heb gevonden.

Heb jij wellicht een idee waar ik de perfecte jeans kan vinden?

Handtekening Jamey