Dr.'s Remedy Nagellak

Je nagels gezond houden wilt iedereen en dat kan met de nieuwe Dr.’s Remedy nagellakken! Ze bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten. De Dr.’s Remedy Nagellak is niet alleen zeer geschikt voor de nagellak- liefhebbers maar ook voor zwangere vrouwen en kinderen, er is nog veel meer en daar ga ik verderop in vandaag.  Kijk je mee naar de review en swatches!

Dr.'s Remedy Nagellak

Over Dr.’s Remedy Nagellak

Dr.’s Remedy nagellak is geformuleerd door toonaangevende podiatristen en is de eerste nagellak om het APMA (American Podiatric Medical Association) keurmerk te krijgen. Elke kleur nagellak bevat een mix van natuurlijke en voedende ingredienten om je nagels gezond te houden. De nagellakken van Dr.’s Remedy kan ook veilig gebruikt worden met nagelschimmel producten en zal de conditie van de nagels niet erger maken, dit in tegenstelling tot de meeste nagellakproducten. Bron

Dr.'s Remedy Nagellak

De nagellakken zijn verrijkt met:

Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking

Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden

Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken

Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans

Zoals je ziet zijn de nagellakken van Dr.’s Remedy meer dan alleen een leuk kleurtje. De ingrediënten zijn zeer uitgebreid en allemaal hebben ze een functie om zo je nagels gezond en sterk te houden op een natuurlijke manier.

Dr.'s Remedy Nagellak

Dr.'s Remedy Nagellak

Dr.’s Remedy Nagellak – Bountiful Blue

Een mooi zacht blauwe kleur waarin heel veel mooie subtiele shimmers in verwerkt zitten, hierdoor krijgen je nagels een mooi glanzend effect. De kwastjes zijn wat smaller als dat ik gewend ben maar verrassend brengen ze heel fijn aan. Ik kan heel dichtbij mijn nagelriemen lakken hiermee, hierdoor krijg je een mooie strakke manicure. Bountiful Blue dekt mooi bij twee dunne laagjes.

Dr.'s Remedy Nagellak

Dr.'s Remedy Nagellak

Dr.’s Remedy Nagellak – Trusting Turquoise

Dit is een hele heldere en frisse kleur. Hij word omschreven als turquoise maar ik vind het meer naar mintgroen neigen. Zeker in de lente en de zomer een prachtige kleur om te dragen. Ergens doet het mij ook wel denken aan witte stranden, helder blauwe zee en een heerlijk warm zonnetje. Trusting Turquoise dekt mooi met twee laagjes.

Dr.'s Remedy Nagellak

Dr.'s Remedy Nagellak

Dr.’s Remedy Nagellak – Loveable Lavender

Deze kleur doet mij ook echt aan mooie lavendel denken een prachtige zachte kleur. De nagellak heeft een mooie creamy finish en die glans daarvoor had ik geen top coat bij nodig. Ook deze dekt mooi met twee laagjes.

Dr.'s Remedy Nagellak

Dr.'s Remedy Nagellak

Dr.’s Remedy Nagellak – Pleasing Peach

Deze peachy kleurig lak laat mijn hartje natuurlijk sneller kloppen! Het is een heerlijk zomerse tint wat mij betreft echt voor iedereen een musthave is in de zomer. Deze nagellak is ook creamy maar bevat een hele subtiele parelmoer glans, want een satijne finish geeft. Wederom dekt deze mooi met twee laagjes.

Dr.'s Remedy Nagellak

Conclusie

De kleur vind ik stuk voor stuk erg mooi en daarnaast hebben ze een goede dekking. Mijn nagels zijn niet altijd in goede conditie en deze nagellakken van Dr.’s Remedy bieden ook nog eens de verzorging en bescherming die ik voor mijn nagels wil. De kleuren die ik nu heb laten zien zijn een kleine greep aan wat het assortiment van Dr.’s Remedy nagellakken. Er zijn in totaal 30 kleuren verkrijgbaar, een speciale top coat en een nagellak remover.

Dr. ’s Remedy Nagellakken zijn verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor €15,50 per stuk

Wat is jouw eerste indruk van Dr.’s Remedy, voor welke kleur zou jij gaan?

Je nagels gezond houden wilt iedereen en dat kan met de nieuwe Dr.’s Remedy nagellakken! Ze bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten. De Dr.'s Remedy Nagellak is niet alleen zeer geschikt voor de nagellak- liefhebbers maar ook voor zwangere vrouwen en kinderen, er is nog veel meer en daar ga ik verderop in vandaag.  Kijk je mee naar de review en swatches!