Het valt niet mee om elke dag een gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te toveren. Er zijn echter veel handige keuken gadgets die je tijd in de keuken een stuk gemakkelijker kunnen maken. Wij vertellen je graag meer over de handigste keuken gadgets.

Oliespray

Als je wat olie over je salade wilt hebben of een ovenschaal wilt invetten kan het gebruik van een oliespray erg handig zijn. Met een spray weet je namelijk zeker dat de olie gelijkmatig verdeeld wordt. Ook nog eens erg leuk om te doen;) Je kind kan deze taak dan ook prima overnemen.

Knoflookperser

Knoflook persen is niet onze favoriete klus in de keuken. Heb jij een knoflookperser in huis? Zo niet, dan is het tijd om er eentje aan te schaffen. Op deze manier hoef je niet aan de slag met een mes en bespaar jij jezelf handen met knoflookgeur.

SMEG waterkoker

Als je echt een kwalitatieve waterkoker in huis wilt halen, dan is een SMEG waterkoker een goede aanrader. De waterkoker kan 1,7 liter per keer koken naar een temperatuur die je zelf wenst. De temperatuurcontrole maakt deze waterkoker zeker uniek! Zelf ben ik alleen al weg van het uiterlijk. Het design is ontworpen door Dolce & Gabbana en is gebaseerd op Sicilië. Dat staat nog eens leuk op het aanrecht!

Pizzaschaar

Wij zijn echt gek op pizza, maar het valt niet altijd mee om de pizza in perfecte stukken te snijden. Heb je wel eens gehoord van een pizzaschaar? Ideaal voor als jij je pizza snel in mooie stukken wilt knippen. Net wat makkelijker dan zo’n rond mesje.

Heb jij nog handige gadgets in je keuken nodig? Kijk dan eens op kookwinkel.nl. Heb je nog tips? Deel ze dan met ons! Wie weet maak je op deze manier het leven van een ander ook een stuk gemakkelijker in de keuken.

Handtekening Jamey