Dr Pierre Ricaud

Dr Pierre Ricaud  heeft een groot aanbod betreft verzorging en beauty producten. Ook hebben ze kwalitatief mooie nagellakken met intense kleuren en die je moeiteloos kan aanbrengen. Ik heb twee kleuren ontvangen die ik vandaag aan jullie laat zien. Kijk je mee?

Dr Pierre Ricaud

Over Dr Pierre Ricaud

De online webshop heeft een groot assortiment voor verzorging en beauty producten. Daarnaast is er ook nog een advies op maat en kan je een speciale telefoonnummer bellen voor persoonlijk tips.

Dr Pierre Ricaud

Dr Pierre Ricaud

De verpakking

De nagellakken zitten in een vrij klein flesje dat van glas is en heeft een inhoud van 5ml. De kwastjes zijn niet te zacht en ook niet te stevig, precies goed. Ze hebben een mooi breedte en het kwastje loopt rond af. Hierdoor word het aanbrengen nog makkelijker, je kan namelijk goed dichtbij je nagelriem lakken.

 

Dr Pierre Ricaud

Dr Pierre Ricaud

Vieux Rose

Vieux Rose is een heel zacht lief roze kleur met een parelmoer finish. Het streept heel iets maar dat zie je eigenlijk helemaal niet. Het kwastje heeft zoals ik net zei een goede breedte hierdoor kan je in één enkele beweging gemakkelijk de lak aanbrengen op je nagels. Voor een mooie dekking heb ik hier twee laagjes aangebracht. De lak droogt vrij snel. Het advies is wel om zowel een base als een top coat te gebruiken, hierdoor kan de kleur niet in je nagels trekken en blijft de nagellak ook langer mooi zitten.

Dr Pierre Ricaud

Dr Pierre Ricaud

Rose Bouquet

Ik zal je gelijk zeggen dat dit mijn favoriete kleur is voor de herfst. Het een donker oud roze creamy nagellak. Er word wel bij deze nagellak geadviseerd om vooraf even eerst het flesje te schudden voor gebruik. Ik houd altijd een millimeter vrij van mijn nagelriem en zijkant zodat de lak niet uit gaat lopen en mooi resultaat geeft. Ook hier heb ik twee laagjes aangebracht en dat adviseer ik zelf altijd bij nagellakken. De kleuren komen dan beter uit en de kleur is dan ook een stuk intenser.

Dr Pierre Ricaud

Ik heb al eens eerder nagellakken van dit merk geprobeerd. En als kenner kan ik zeggen dat de lakken inderdaad fijn en makkelijk aan te brengen zijn en een mooie dekking hebben.

Dr Pierre Ricaud Nagellakken zijn online verkrijgbaar in de webshop voor €9,00 per stuk

Ben jij al bekend met de producten van Dr. Pierre Ricaud?