Vroeger werd Halloween niet zo uitgebreid gevierd in Nederland, dit was meer iets voor landen als Amerika. Echter is het op dit moment steeds populairder in Nederland om ook mee te doen aan Halloween. Bijvoorbeeld het langs de deuren gaan, maar ook het bezoeken van feesten en pretparken in Halloween stijl. In dit artikel deel ik graag de leukste tips met je om Halloween onvergetelijk te maken, lees je mee?

Pompoenen uithollen

Misschien ken je dit beeld wel uit films of series, de hele voortuin staat vol met uitgeholde pompoenen met lampjes of kaarsjes erin. Het is even een klusje, maar het staat daarna ontzettend leuk! Daarnaast is het een leuke dagbesteding voor bijvoorbeeld een regenachtige zondagmiddag om samen met je kinderen te doen. Kijk eens rond op Youtube en Pinterest voor inspiratie plaatjes en filmpjes en maak je eigen Halloween decoratie!

Go out in style

Wanneer je een feest bezoekt tijdens Halloween, is het wel zo leuk om er op en top in stijl heen te gaan. Laat je inspireren door jouw favoriete horrorfilm! Op internet zijn genoeg voorbeelden te vinden van hoe je je kunt verkleden, maar je kunt natuurlijk ook een pak bestellen, wel zo gemakkelijk! Ga bijvoorbeeld als Bloody Mary in dit stijlvolle pak. Doe er een extreme make-up look bij, en jij bent klaar voor een feestje!

De leukste uitjes tijdens Halloween

Natuurlijk zijn er tijdens Halloween ook tal van leuke uitjes. Zo zijn er een aantal pretparken die rond deze periode allerlei speciale attracties en aankleding hebben. Zo kun je bijvoorbeeld Walibi, Movie Park, Bobbejaanland of Hellendoorn bezoeken tijdens Halloween. Daarnaast kun je ook naar een speciale horror escape room of een bezoek brengen aan een speciaal horror museum. Je moet voor deze uitjes wel stalen zenuwen hebben, want het is gegarandeerd dat je gaat schrikken!

Ga jij nog wat doen tijdens Halloween?