De feestdagen komen er weer aan en dus is het tijd om nu alvast na te gaan denken over je outfit. Feestelijke outfits horen nu eenmaal bij kerst en oud & nieuw. Mocht je geen idee hebben en wat inspiratie nodig hebben? Dan ga je dat zeker opdoen met dit artikel! Wij zetten namelijk de leukste feestelijke outfits voor jou op een rijtje.

Glitters

Bij de feestdagen horen natuurlijk glitters. Hoe je het ook draagt, glitters mogen altijd terugkomen in je outfit. Momenteel zijn er bijvoorbeeld veel glitterbroeken te koop bij OTTO, maar ook glittertops. Of wat dacht je van een mooie jurk met glitters? Wil je wel glitters dragen, maar niet al te opvallend? Dan kun je het ook wat subtieler aanpakken door glitterschoenen te dragen bij een vrij neutrale outfit. Of wat dacht je van glitter accessoires? Zoals sieraden met steentjes of haarbanden met glitters. De mogelijkheden zijn eindeloos!!

Wijde broek

Wat we dit seizoen ook heel veel terugzien zijn de wijde broeken. Niet zomaar wijde jeans, maar echt mooie pantalons. Ze staan super chique voor tijdens het kerstdiner, maar kunnen ook heel goed casual gedragen worden wanneer de feestdagen voorbij zijn. Leuk is dat ze in allerlei kleuren komen. Draag dus niet die eeuwenoude zwarte pantalon, maar ga eens voor een lekker kleurtje, zoals groen, blauw of roze! Draag er een mooie aansluitende top op en klaar is jouw feestelijke outfit!

Jumpsuit

De jumpsuit is niet meer zo heel populair en eigenlijk is dat heel jammer. Mits goed toegepast is dit namelijk een heel mooie kledingitem. Omdat het een broek en top aan elkaar is hoef je ook niet meer na te denken hoe je het combineert. Draag er wat mooie sieraden op en om het af te maken eventueel een mooie blazer en klaar ben je.

Pakje aan

De pakken waren vorig jaar al een echte hit en ook dit jaar zien we ze veel. Dames en meiden die in pak lopen zijn niet meer enkel zakenladies, want een pak draag je nu ook gewoon zomaar. Zeker voor de feestdagen is dit een supergoede combi, want het straalt klasse uit. Ook hier draag je weer een mooie top onder en klaar ben je. Het grote voordeel van een pak van tegenwoordig is dat het lekker comfortabel zit. Geen nauwsluitende jasjes of broeken meer, want het mag best wat oversized zijn. Zo kom je lekker comfortabel de feestdagen door! Psssst: kijk eens bij OTTO. Hier vind je echt zo veel mooie pakken!

Lekker cheesy

Onze laatste tip is niet echt direct een feestelijke outfit, maar het is wel een hele leuke. Vooral wanneer je hem met het hele gezin toepast. Namelijk: de kersttrui! Foute kersttruien bestaan eigenlijk niet meer, want elk jaar weer komen de leukste ontwerpen uit. Trek zelf een leuke kersttrui aan en match die met die van je man. Ook je kinderen kunnen dit soort truitjes aan en voor hun zijn er zelfs leuke onesies. Zo kunnen ze lekker blijven spelen in makkelijke kleding en het ziet er ook nog eens heel gezellig uit!

Wat ga jij dragen deze feestdagen?