Op 25 november is het weer zover, dan barst de Black Friday gekte weer los. Veel winkels en webshops geven dan korting op de collectie, zodat jij lekker voordelig kan inslaan. In dit blog lees je een aantal handige tips om te shoppen tijdens Black Friday.

Parfum

Zelf wacht ik altijd met het kopen van parfum tot Black Friday. Tijdens Black Friday shop je parfum met hoge korting, waardoor dit echt wel scheelt. Zo shop je bij Notino bijvoorbeeld mijn favoriet Chanel – Coco Mademoiselle met 15% korting. Parfum is ook een goed idee om cadeau te geven tijdens Sinterklaas of Kerst, shop dit dus ook vast met Black Friday. Wist je dat er van veel parfums ook een bijpassende bodylotion is? Zo kun je een compleet setje cadeau geven, erg leuk!

Beauty accessoires

Nog een leuke Sint- of Kersttip om te shoppen tijdens Black Friday 2022: beauty accessoires. Hier vallen bijvoorbeeld onder:

Op (elektrische) beauty accessoires kun je flink besparen tijdens Black Friday. Wil je dit cadeau geven aan iemand, of natuurlijk aan jezelf, dan is het zeker de moeite waard om even te wachten op de beste deals.

Tip: kijk van te voren alvast wat je wilt aanschaffen en doe vast research naar het product. Zo zit je tijdens Black Friday gelijk in de startblokken om het artikel aan te schaffen en grijp je niet mis.

Kleding

Je kunt verwachten dat vrijwel iedere kledingzaak of webshop mee doet aan Black Friday. De uitverkoop periode komt eraan, waardoor dit voor veel winkels alvast een mooie start is. Wacht dus even met je wintergarderobe shoppen tot Black Friday. Je kunt natuurlijk lekker de stad in gaan op vrijdag 25 november, maar je kunt dan wel enorme drukte verwachten. Online doen winkels vaak ook mee, dus vul daar alvast je winkelmandje met jouw favorieten.

Grote aankopen

Dit is natuurlijk een heel breed begrip, maar wil je een grote aankoop doen, wacht dan de Black Friday deals af. Denk dan aan een stofzuiger, tv, bank, eettafel, laptop enzovoort. Zeker op dit soort bedragen kun je echt goed geld besparen en dat is in de huidige dure tijd erg fijn. Bieden meerdere winkels het product aan wat je wil hebben? Kijk dan goed waar het artikel het goedkoopst is, dit kan soms nog eens schelen.

Heb jij al een wensenlijstje voor Black Friday?