Ben je een trotse bezitter van een Apple Watch? Dan ga je hier zorgvuldig mee om! Velen raken lichtelijk verslaafd aan hun smartwatch en dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er qua gezondheid vanalles mee tracken, maar ook het checken van je mail en beantwoorden van binnenkomende telefoontjes is veel gemakkelijker en sneller tussendoor te doen. Tijd dus om het eens over de leukste Apple Watch accessoires te hebben.

1. Stijlvolle bandjes

Jouw Apple Watch koop je vaak met een standaard bandje. Leuk natuurlijk, maar hiermee val je niet op. Wist je dat er veel soorten Apple Watch bandjes verkrijgbaar zijn? Van sportieve siliconen bandjes tot luxe leren banden en metalen schakels. Het is er allemaal. Je kunt als het ware voor elke gelegenheid en/of outfit een ander bandje gebruiken.

2. Beschermende hoesjes en screen protectors

Om je watch tegen krassen en stoten te beschermen kun je gebruik maken van hoesjes en screen protectors. Net zoals bij je telefoon eigenlijk. Deze accessoires zijn met name erg handig wanneer je een actieve levensstijl hebt of vaak in ruwe omgevingen werkt. De hoesjes zijn meestal gemaakt van siliconen of polycarbonaat en beschermen de behuizing. De screen protector is een dunne film of een glazen laagje over het scherm van je Apple Watch om krasjes en barsten te voorkomen. De touch-functie blijft hiermee intact.

3. Overal opladen

Om je Apple Watch overal draadloos op te kunnen laden is een goede lader essentieel. Draadloos opladen is namelijk een stuk eenvoudiger en georganiseerder. Er zijn bijvoorbeeld handige oplaadstandaards die je watch in een handige hoek houden tijdens het opladen. Ook zijn er multi opladers, waarmee je al je Apple apparaten, zoals bijvoorbeeld ook je iPhone en AirPods kunt opladen. Daarnaast zijn er handige draadloze oplaadpads, die ideaal zijn voor onderweg. Je legt je watch erop en hij begint direct met opladen.

4. Healthy accessoires

Wanneer je jouw Apple Watch gebruikt om je gezondheid bij te houden en te tracken zijn er ook wat leuke accessoires voor verkrijgbaar. Zo zijn er speciale hartslagbanden, welke nog nauwkeurige werken dan de Apple Watch zelf. Handig voor bijvoorbeeld die intensieve trainingen.

5. Decoratieve behuizingen

Om je Apple Watch lekker eigen en uniek te maken kun je nog kiezen voor decoratieve behuizingen. Denk bijvoorbeeld aan glinsterende kristallen of robuuste materialen. De look & feel van Apple gaat hier wat mee verloren vinden wij, maar jouw eigen stijl komt hier des te meer mee naar voren.

Je snapt het…een Apple Watch hoeft lang niet meer altijd hetzelfde eruit te zien. Pas hem aan naar jouw eigen gewenste stijl en maak er iets eigens van. Kies ook voor handige tools die jou kunnen helpen om het meeste uit jouw watch te halen.