Trinny London zul je vast en zeker wel kennen. Wij schreven er al eens vaker over en zijn fan van het merk. Bij Trinny London koop je geen make-up paletten, vloeibare foundations of poeders. Nee…ze doen het geheel anders. Alles komt namelijk in potjes die ook nog eens fijn stapelbaar zijn. Dat scheelt jou een boel plek in je badkamerlade! Speciaal voor de zomer laten we vandaag een mooie zomerlook zien met de producten van Trinny London.

Just a Touch Foundation/Concealer: Alison

Draag jij in de zomer een foundation? Ik deed het wel altijd, maar merkte dat ik er een beetje genoeg van begon te krijgen. Het zweet extra en geeft af op kleding. En dan heb ik het nog niet eens over die glimmende glans die je ervan kunt krijgen. Ik ga deze zomer voor au naturel, maar mocht je toch liever wat plekjes willen verdoezelen is deze Just a Touch Foundation/Concealer ideaal. Je kunt hem als foundation over het hele gezicht gebruiken, maar ook plaatselijk als een concealer gebruiken.

Breng aan met een fijn sponsje of kwastje en je bent klaar. We kregen de kleur Alison die perfect past bij de lichtere huidstint. Het product verdoezeld plekjes en matteert een beetje. Fijn is dat hij in 25 kleuren verkrijgbaar is. De Just a Touch Foundation/Concealer kost €33,50.

Sheer Shimmer Lip2Cheek: Maiko

Dan is het tijd voor de wangetjes en lippies. Met de Lip2Cheek heb je een fijne blusher in handen die tevens dienst kan doen als lipstick. Deze peachy kleur Maiko is geweldig voor de zomer en voorziet je wangetjes van een fijn warm blosje die je zongebruinde huid versterkt. Ook op de lippen doet hij het geweldig! Maiko bevat een fijne shimmer die niet direct opvalt, maar die wel zorgt voor die mooie glow.

Je brengt dit product makkelijk aan met een make-up sponsje, met je vingers of met een brush. Afhankelijk van het type tool dat je kiest om mee aan te brengen is je resultaat intens of subtiel. Natuurlijk kun je het gewenste effect ook opbouwen. Lip2Cheek is verkrijgbaar in 12 kleurtjes en is heerlijk om te dragen. Hij kost €26,50.

Lip Glow: Bella

Wanneer je toch liever een apart product gebruikt voor je lippen kun je kiezen voor de Lip Glow. Dit product geeft je lippen een mooie glans als een lipgloss en verzorgt ze ook nog eens. Je lippen blijven hiermee fijn gehydrateerd en drogen niet uit. Ook in de zomer is dat natuurlijk heel fijn. Wij kregen het mooie kleurtje Bella dat heel mooi bij de Sheer Shimmer past en dat een mooie en subtiele liplook geeft.

Je kunt het dus zowel naar je werk als in de avond naar een feestje dragen. Lip Glow kun je het beste met je vingertoppen aanbrengen, maar wil je dat liever niet gebruik dan een lippenseeltje. Lip Glow is verkrijgbaar in 11 kleuren en kost €19,-.

The Right Light Illuminator: Sunlight

Gelukkig is een highlighter nog steeds helemaal hot. Met deze The Right Light Illuminator in de kleur Sunlight laat je die zonnestralen heel mooi op je jukbeenderen weerkaatsen. Het maakt je make-up helemaal af en versterkt ook hier weer het opgebouwde zongebruinde teintje. De kleur Sunlight past perfect bij de rest van de make-up die we vandaag laten zien en laat zich ook weer heel goed aanbrengen. De kleur lijkt wat op warm goud, perfect voor de zomer.

Het effect van de highlighter kun je zelf bepalen, want wanneer je het meer uitsmeert met bijvoorbeeld een make-up spons is het effect heel mooi subtiel. Wil je liever wat meer vavavoom? Breng dan aan met je vingers en werk desnoods in laagjes. Succes gegarandeerd! De highlighter is verkrijgbaar in 4 kleuren en kost €30,-.

Lash2Brow Mascara + Brow Gel: Intense Black + Chestnust

Tot slot mogen de wimpers natuurlijk niet vergeten worden. met de Lash2Brow Mascara + Brow Gel heb je weer een twee in één product te pakken. Het product heeft namelijk twee kanten, waarvan aan één kant de mascara zit en aan de andere kant de brow gel.

Je kunt bij dit product kiezen uit enkel de zwarte mascara, maar wel uit verschillende kleuren brow gels. Logisch ook, want niet allemaal hebben we dezelfde kleur wenkbrauwen. Hierbij heb je de keuze uit 5 kleuren, waarvan wij kleur Chestnut hebben. Dit is een vrij neutrale bruine kleur die bij veel mensen past en matcht. Het borsteltje van de brow gel is vrij klein waardoor je fijn precies kunt werken. Hij kleurt je wenkbrauwen goed en houdt ze in model.

Het mascara borsteltje loopt taps toe, waardoor je alle wimperhaartjes goed kunt bereiken. Hij klont niet en brengt heel mooi egaal aan. De Lash2Brow Mascara + Brow Gel kost €33,50.

Alle producten van Trinny London zijn verkrijgbaar bij Trinnylondon.com.