Het is volop winter en wij genieten daarvan! Hoewel de zomer natuurlijk ook heerlijk is, is het fijn om tijdens de koudere winterdagen je lekker warm in te pakken en een rondje te gaan wandelen. Ga de natuur in en geniet van die heerlijke frisse lucht. Natuurlijk doe je dat met een fijne winterjas. Ken jij de trends van dit moment? Wij zetten ze voor jou op een rij!

1. Lange jas

Dit jaar zien we ze heel veel, de langere jassen. Parajumpers heeft bijvoorbeeld van die geweldige jassen! Ze houden je niet alleen lekker warm, maar zien er ook nog eens tof uit. Ook zitten ze heerlijk comfortabel. Het fijne is dat ze in allerlei kleuren en zelfs modellen komen, dus er is altijd wel iets bij dat bij jouw wensen past.

2. Puffer jas

Ook een topper deze winter is de puffer jas. Een puffer jas heeft vaak een kort model (hij valt op de onderrug) en kan dus tijdens de echte koude dagen wat fris zijn. Toch houdt hij je verder lekker warm door zijn dikkere voering. Met een puffer jas zie je er wellicht niet zo gestroomlijnd uit, maar hij doet wel stoer aan.

3. Beige

Wat we in de hele modewereld veel terugzien is de kleur beige. De nudekleuren zijn helemaal terug van weggeweest en dat is top. Niet alleen beige, maar ook crème en witkleuren en alles daar tussenin zijn fantastisch. Het fijne van deze kleuren is dat ze heel veelzijdig zijn. Je kunt ze met bijna elke andere kleur combineren en daardoor met heel veel verschillende soorten outfits dragen. Ook voor een jas is beige een perfecte kleur, want het kleedt mooi af, staat lekker trendy en ziet er ook nog eens heel mooi en sophisticated uit. Draag er elke soort en kleur broek, jurk of rok onder die je wilt, want alles matcht lekker met deze kleur!

4. Layers

In laagjes kleden is vaak iets dat je veelal in het voorjaar en de herfst doet, maar ook nu in de winter is dit fijn. Op de dagen dat het niet zo mega koud is kun je bijvoorbeeld een lekkere dikke en warme trui dragen met daarover een lange gewatteerde bodywarmer. Hij houdt je lijf, je rug en een deel van je benen warm, dus op de niet al te koude dagen is dat genoeg. Ook dit is hartstikke trendy en wij zijn ervan overtuigd dat we dit ook in de lente veelal gaan terugzien.

De winterjassentrends van dit moment