Wil je iemand verrassen met een luxe cadeau? Denk dan eens aan een horloge. Een horloge is een praktisch en stijlvol cadeau. Horloges zijn er in allerlei prijsklassen, designs en kleuren. In dit blog lees je een aantal tips voor luxe horlogemerken waar jij een ander zeker blij mee maakt.

Omega

Ben je op zoek naar horloges met een uniek design? Dan is het merk Omega de moeite waard om eens goed te bekijken. De horlogecollectie van Omega bestaat uit vier verschillende collecties: Constellation, De Ville, Seamaster en Speedmaster. De collecties variëren tussen klassieke modellen en sportieve modellen, zodat er altijd een passend model te vinden is. Extra leuk om te weten: Omega is al op de markt sinds 1848 en heeft een bijzondere uurwerkgeschiedenis. Het is een prachtig en stijlvol merk.

Cartier

Misschien ken je het merk Cartier wel van de armbanden, maar ze hebben ook prachtige horloges in de collectie. Een Cartier horloge is stijlvol en herkenbaar. Cartier is exclusief, waardoor je met een horloge van dit merk uniek bent. Het merk is in 1847 opgericht en werd in 1904 bekend. De horloges van Cartier hebben een stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Cartier heeft horloges voor zowel dames als heren. Een luxe Cartier horloge is een perfect cadeau voor een speciale gelegenheid.

Tissot

Tissot valt net als Omega onder de Swatch Group (een horlogegroep met verschillende horlogemerken). Tissot kenmerkt zich door het sportieve design, gecombineerd met de huidige technologie. Zo is er bijvoorbeeld een horloge dat werkt op lichtenergie en een touchscreen heeft. De horloges zijn van duurzame kwaliteit en hebben daarnaast een mooie prijs. In tegenstelling tot Cartier en Omega, zijn horloges van Tissot wat betaalbaarder.

Tips voor de aanschaf van een luxe horloge

Een horloge van een luxe merk is een prijzig cadeau, je wil natuurlijk wel een horloge naar wens cadeau geven. Een aantal tips wanneer je een luxe horloge gaat kopen:

– Bekijk de horloges als het kan in het echt, via een foto op internet komen ze niet goed tot hun recht. Bij Saffier Juweliers in Rijssen kun je bovenstaande merken in het echt bewonderen.

– Bepaal je budget. Luxe horloges zijn er in allerlei prijsklassen, vanaf ongeveer € 295,- tot aan (tien-)duizenden euro’s. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

– Goud of zilver? Het klokje van een horloge is eigenlijk altijd goud of zilver, kies daarom goed voor welke kleur je gaat. Hou rekening met de sieraden die normaal ook gedragen worden en match het daarmee.

Zou jij een luxe horloge cadeau geven?