Posters van Desenio

Zoals jullie weten ben ik afgelopen zomer verhuisd. En nog steeds is het niet klaar. Mijn woonkamer was tot verkort nog helemaal niet af. Inmiddels hebben de wanden een kleurtje en zijn ze aangekleed met de prachtige en stijlvolle posters van Desenio. Kijk je gauw mee?

 

 

 

Posters van Desenio

Mijn persoonlijke poster en lijst keuze

Ik koos voor licht houtenlijsten om dat dit een natuurlijk materiaal is wat veelvuldig terugkomt in mijn huis en ook vind je wat zwarte accenten en daarom de grote zwarte lijst. Ik vind de poster van Antibes daar ook het beste in uitkomen.

Posters van Desenio

Ik had al op veel blogs en Instagram veel mooie posters voorbij zien komen van Desenio en toen we een samenwerking aangingen wist ik al precies wat ik wilde. Ik ging de illustraties posters van Desenio. Het zijn zeer stijlvolle posters, met prachtige kunstlijnen. De posters maken de ruimte in één keer helemaal af en toch blijft het heel ruimtelijk, door dat de poster heel rustig en licht zijn. De posters zijn van zeer goede kwaliteit zowel de afbeelding als het papier van de poster.

Posters van Desenio

Posters van Desenio

Waar ik de krans nu heb hangen wil ik nog een poster van Desenio ga plaatsen. Maar wacht daar nog even mee tot ik ook precies weet welke posters ik in de eetkamer, inloopkast en slaapkamer wil hebben.

Posters van Desenio

Posters van Desenio

Ik ben zoals je merkt heel blij met de posters van Desenio. Ik ga zeker mijn collectie nog meer uitbreiden. Het is heel fijn dat je gemakkelijk een bijpassende lijst erbij kan bestellen. Ik kan je zeker de posters en lijsten van Desenio aanbevelen!