Posters van Desenio

Zoals jullie weten ben ik afgelopen zomer verhuisd. En nog steeds is het niet klaar. Mijn woonkamer was tot verkort nog helemaal niet af. Inmiddels hebben de wanden een kleurtje en zijn ze aangekleed met de prachtige en stijlvolle posters van Desenio. Kijk je gauw mee?

Posters van Desenio

Over Posters van Desenio

Desenio is een Zweeds merk en de webshop met een groot aanbod voor wanddecoratie en posters. Je kan in de webshop makkelijk een persoonlijk keuze maken en gericht zoeken. Prijs en kwaliteit staan altijd in verhouding. En nu ik persoonlijk hier ervaring mee heb kan ik dat ook echt beamen. Door posters kunnen je woongedeelte een persoonlijk tintje geven. Het assortiment vernieuwd zich steeds met de laatste trends. Bij de posters hebben ze diverse lijsten. Ik heb bij het kiezen van mijn posters dan ook gelijk bijpassende lijsten besteld.

Posters van Desenio

Posters van Desenio

Levering + verpakking

Ik deed mijn bestelling voor 4 posters en 4 lijsten. En een week kwam het al binnen. De posters zaten netjes opgerold in een zwarte koker en de lijsten waren allemaal goed verpakt met plastic folie.

Ik had eerst alles netjes uitgepakt. Daarna heb ik één voor één alle posters in de lijsten gedaan. Vervolgens heb ik op de grond de posters zo neer gelegd zoals ik ze op mijn wand wilde hebben. Het is namelijk makkelijk om op die manier nog te schuiven, eventueel maak je er een foto van om een nog duidelijker beeld van te krijgen.

Posters van Desenio

Mijn persoonlijke poster en lijst keuze

Ik koos voor licht houtenlijsten om dat dit een natuurlijk materiaal is wat veelvuldig terugkomt in mijn huis en ook vind je wat zwarte accenten en daarom de grote zwarte lijst. Ik vind de poster van Antibes daar ook het beste in uitkomen.

Posters van Desenio

Ik had al op veel blogs en Instagram veel mooie posters voorbij zien komen van Desenio en toen we een samenwerking aangingen wist ik al precies wat ik wilde. Ik ging de illustraties posters van Desenio. Het zijn zeer stijlvolle posters, met prachtige kunstlijnen. De posters maken de ruimte in één keer helemaal af en toch blijft het heel ruimtelijk, door dat de poster heel rustig en licht zijn. De posters zijn van zeer goede kwaliteit zowel de afbeelding als het papier van de poster.

Posters van Desenio

Posters van Desenio

Waar ik de krans nu heb hangen wil ik nog een poster van Desenio ga plaatsen. Maar wacht daar nog even mee tot ik ook precies weet welke posters ik in de eetkamer, inloopkast en slaapkamer wil hebben.

Posters van Desenio

Posters van Desenio

Ik ben zoals je merkt heel blij met de posters van Desenio. Ik ga zeker mijn collectie nog meer uitbreiden. Het is heel fijn dat je gemakkelijk een bijpassende lijst erbij kan bestellen. Ik kan je zeker de posters en lijsten van Desenio aanbevelen!