De mooiste Valentijnscadeau’s om te krijgen

Valentijnsdag staat alweer voor de deur! En door alle drama van het afgelopen jaar kijk ik er alleen maar met nog meer zin naar uit. Een romantische avond voor twee is gepland en mijn cadeautje voor Bram staat al klaar. Maar wat ga ik krijgen dit jaar? Om hem stiekem een handje te helpen heb ik de mooiste valentijnscadeau’s om te krijgen op een rijtje gezet. Wie weet helpt het!

Diamonds are a girls best friend

Het ultieme Valentijnsdag merk is toch wel Swarovski in mijn ogen. Glimmende sieraden, sierlijk en vrouwelijk. Ik houd er wel van. Nou ben ik niet van de uitbundige oorbellen of statement pieces. Maar de simpele tennisarmbandjes hebben echt mijn aandacht! Deze armbandjes zijn gemaakt van rosé goud of zilver en zijn helemaal ingelegd met Swarovski steentjes. Echt een eyecatcher, maar dan net iets subtieler voor je dagelijkse look.

Houd je zelf wat meer van zilveren sieraden? Dan is de Emily armband ook echt een aanrader. Deze heeft een hele fijne sluiting en past ook echt overal bij. 

Swarovski armbanden

Een cadeau met een boodschap

Zelf houd ik ook echt van sieraden met een boodschap. Zo heb ik voor Noé door de jaren heen allemaal mooie bedeltjes met een betekenis gespaard van Pandora. Deze armband draagt ze nu alleen bij speciale gelegenheden (omdat ik bang ben dat ze hem kwijt raakt met spelen). Maar ik hoop oprecht dat wanneer ze ouder is hem gewoon zal dragen en zo iedere keer terug denkt aan al onze reizen en mooie momenten. En als er weer iets bijzonders gebeurt, bijvoorbeeld een eerste schooldag of een bijzondere reis, halen we er weer een Pandora bedel bij!

Zelf heb ik nog geen Pandora armband. Maar wie weet is dat dit jaar met valentijn wel voorbij…? Who knows! Brandfield heeft sinds kort namelijk ook de Disney Micky Mouse Heart armband van Pandora en die vind ik echt fantastisch. Ik ben gek op Disney en heb er dan ook echt super veel mooie herinneringen aan. 

Het is en blijft lastig voor de meeste mannen om het perfecte valentijnsdag cadeau te vinden. Het is dan ook helemaal niet gek als je af en toe wat hints dropt. Laat bijvoorbeeld subtiel iets zien en zeg “wauw dit zou ik nou echt zo gaaf vinden!”. Wie weet snapt hij de hint wel.

Nou Bram (en alle andere mannen), hopelijk hebben jullie hier wat aan gehad en kunnen jullie op Valentijnsdag jullie liefde verassen met een mooi sieraad!

De mooiste Valentijnscadeau’s om te krijgen