Lingerie is een belangrijk onderdeel van de kleding van een vrouw. Je hebt vaak ontelbaar veel setjes in de kast hangenmaar wat past nou bij welke gelegenheid? Vandaag vertel bespreek ik een aantal gelegenheden en de beste lingerie die daarbij past.

Bruidslingerie

De voorschriften bij een bruiloft zijn vaak makkelijk, wit. De bruid heeft vrijwel altijd witte lingerie aan. Dit is voornamelijk omdat de jurk ook wit is en dat het mooiste onder een witte jurk staat. Verder is de bruidslingerie voor op een bruiloft vaak ook een tikje sexy omdat je ’s avonds natuurlijk een gezellige huwelijksnacht gaat beleven met jouw verloofde.

Date night

Een hele andere gelegenheid is een date night, je kunt daarbij natuurlijk zelf bepalen wat voor lingerie je aandoet maar een tikkeltje sexy mag zeker. Het is leuk om jouw (toekomstige) vriend een beetje te verblijden met een mooi setje wat ook nog eens sexy is. Denk er bij het dragen van een jurk wel aan dat de naden niet zichtbaar zijn.

Voor tijdens het sporten

Persoonlijk draag ik tijdens het sporten voornamelijk praktisch ondergoed. Je wilt niet dat het irriteert en dat naadjes gaan drukken. Een speciale sport BH is zeker aan te raden wanneer je een intensieve sport beoefend. Dat is niet alleen praktisch maar ook nog eens een stuk beter voor jouw borsten. Verder is het voornamelijk belangrijk dat er geen harde randen of pijnlijke drukpunten in jouw lingerie aanwezig zijn tijdens het sporten.

Alle daagse lingerie

Maar wat draag je op een normale dag? Dat verschilt natuurlijk per persoon. De één vindt het fijn om iedere dag sexy lingerie te dragen en de ander draagt dagelijks een basic setje. Je kunt dit natuurlijk helemaal zelf bepalen. Maar zorg er met name voor dat jij je lekker lekker voelt in je eigen ondergoed.