Dit nieuwe jaar wordt de kleur van het jaar Peach Fuzz gelanceerd. Het is een frisse en lichte perzikkleur die het fantastisch doet in de wereld van de make-up. Ook voor komende lente en zomer is dit een kleur om erg enthousiast van te worden. Om jou een beetje te inspireren geven we je vandaag wat leuke voorbeelden van Peach Fuzz make-up producten.

NARS

Eén van onze favoriete merken is toch echt wel NARS. Het Franse cosmetica- en skincare merk is al jaren populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Ze hebben prachtige bronzers, blushes en oogschaduwpaletten. De lichte blush in de tint Sex Appeal komt het dichtst in de buurt bij de kleur Peach Fuzz. Het grote voordeel van deze blushes is dat ze een fijne shimmer bevatten die je meteen een mooie glow geven.

Bobbi Brown

Bij Bobbi Brown hebben ze fantastische mascara’s, maar ook hele mooie lipsticks. De Bobbi Brown Extra Lip Tint is bijvoorbeeld een dikke aanrader. In de kleur Bare Pink doet hij eer aan aan de kleur van het jaar. Deze lipsticks geven een subtiele kleur af en hydrateren je lippen. Ze verzorgen ook tevens, dus enkel en alleen maar pluspunten!

Essie

Wat nagellak betreft is Essie een heel fijn merk. Het merk biedt verschillende producten voor je nagels aan, zoals gewone nagellak, nagelverzorging, maar ook gelnagellak. Juist dit laatste is een aanrader, want hiermee blijven je nagels nog langer mooi. Deze lakken hebben namelijk een geleffect. Leuk detail: de kleur Spool Me Over van de Essie Gel Couture nagellak voldoet helemaal aan de kleur Peach Fuzz! Wil je toch liever de gewone nagellak op je nagels? Dan komt de kleur Limo-Scene het meest in de buurt.

Estée Lauder

Wat betreft Estée Lauder zijn we stiekem dol op bijna alles. Hun foundations bijvoorbeeld zijn te gek en mits je de juiste kleur kiest doen ze alleen maar goeds voor je huid. Ook hun Pure Color Eyeshadow Quad is echt heel erg mooi en luxe. Mocht je ook hierbij voor de kleur Peach Fuzz willen gaan kun je het beste voor de kleur Boho Rose kiezen. Hier zitten naast de peachy kleur ook nog drie andere prachtige tinten in die perfect matchen met het perzikroze.

Wij vinden de Peach Fuzz kleur in met name de make-up echt heel erg leuk. We zullen het dan ook veel gaan terugzien dit gaan, juist omdat het lekker veelzijdig is en bijna iedereen hier wel iets mee kan. Welk soort item heeft jouw voorkeur in deze nieuwe kleur van het jaar?