Nu het trouwseizoen weer voor de deur staat is het tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Heb je al een locatie geregeld, hoe zit het met de gastenlijst en heb je jouw trouwjurk al? Of je nu voor een lente bruiloft, een zomer bruiloft of een winterse trouwerij gaat…met de juiste voorbereidingen maak je jouw bruiloft perfect. In dit artikel geven we je 5 tips.

1. Locatie decoratie

Die locatie zul je vast en zeker wel al geboekt hebben. Trouwlocaties zijn immers altijd al snel vol. Toch heb je helemaal zelf in de hand hoe jouw locatie erbij ligt, want je kunt natuurlijk meegaan met de look zoals het er van nature uit ziet, maar je kunt het ook helemaal aankleden naar jouw eigen smaak. Hang bijvoorbeeld heel romantisch mooie verlichting op, kies voor prachtige bloemen die de locatie eer aan doen en hang andere mooie deco op of zet neer. Hiermee maak je meteen een compleet nieuwe sfeer.

2. Ga voor die dresscode

Heb je jouw trouwjurk al? Voor mooie inspiratie en om jouw trouwjurk te kopen (of trouwpak of andere mooie accessoires) kun je terecht bij de Honeymoon Shop. Ook kun je aan je gasten een dresscode meegeven die je kenbaar maakt op de uitnodiging. Dit geeft vaak net een wat mooier en completer plaatje tijdens de grote dag zelf!

3. Kies een thema

Thema bruiloften, nog steeds worden ze gehouden. Tegenwoordig zijn deze wel wat subtieler als vroeger en is het vaak een bepaald kleurthema waar voor gekozen wordt. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige pastels, maar ook trendkleuren als beige en wit. Geweldig als je het ons vraagt wanneer je het goed doortrekt! Hierdoor heb je het perfecte plaatje compleet.

4. Playlist!

Niet geheel onbelangrijk tijdens je trouwfeest is de muziek. Bij een goede muziek is het feestje meteen al een groot succes. Heb je een DJ ingehuurd, ga dan samen even goed zitten om de muziekkeuzes te bepalen. Doe je het zelf? Maak dan een awesome playlist met zowel nieuwe als oude hits! Ga voor lekkere dansmuziek afgewisseld met fijne schuifelnummers.

5. Food & drinks

Tja, wij houden van eten en dus vinden wij dat het eten en drinken tijdens een bruiloft on fleek moet zijn. Niks standaard hapjes of kant en klare meuk, maar ware juweeltjes op een bord. Wanneer je iemand inhuurt voor de catering, vraag dan of het mogelijk is om kunstwerkjes te maken van de presentatie. Hiermee maak je jouw bruiloft helemaal perfect!!