De zomer staat alweer voor de deur en wij kunnen niet wachten tot de dagen beginnen met zomerse temperaturen! Misschien ga je nog wel op vakantie ook? Hoe dan ook, nieuwe badmode is altijd welkom! Elk jaar zijn er weer nieuwe trends en ook dit jaar zijn ze weer fantastisch! Welke badmode trends er zijn? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Felle kleurtjes

Deze zomer zijn felle kleurtjes hotter dan hot! Die saaie zwarte bikini kun je dus lekker achterwege laten, want om felle kleurtjes kunnen we dit jaar niet meer heen. Kijk maar eens bij My Jewellery. Een aantal van hun trendkleuren zijn paars, roze en groen. Kies dus een bikini of een badpak in een lekkere felle kleur. Je valt er misschien wel mee op, maar dat is juist de bedoeling. Bijkomend voordeel van felle kleurtjes is dat ze je zongebruinde tintje vaak accentueren. Win-win situatie dus!

Cut-outs

Heb je de cut-out badpakken van My Jewellery al gezien? Ze lijken een mix te zijn tussen een bikini en een badpak. Soms zijn ze heel ingewikkeld en kost het even wat moeite om ze op de juiste manier aan te doen, maar dan heb je ook wat. Cut-out badpakken zijn hip, mooi en kunnen wanneer goed gekozen heel veel doen voor je figuur. Je kunt hiermee bijvoorbeeld het accent leggen op je taille!

Asymmetrisch

Ook asymmetrische vormen in de badkleding komen we dit jaar heel veel tegen. Denk aan badpakken, maar ook aan bikini’s. De tops lopen bijvoorbeeld asymmetrisch. Voor je gevoel is dit op het begin misschien wat gek, maar weet dat het supergaaf en stijlvol is!

Retro printjes

Ben jij ook zo dol op die retro look? Dan kun je jouw lol op, want komende zomer draait het allemaal om de retro printjes! Je ziet ze terug op bikini’s en badpakken en in allerlei kleuren en vormen. Bloemen komen bijvoorbeeld heel veel terug in allerlei kleuren, maar ook andere grafische retro vormen zien we veel terug. Laat je lekker meevoeren naar de jaren 70!

Op en top glam

Wanneer je totaal niets met bovenstaande trends hebt, dan kan het zijn dat dit jouw parel gaat zijn: glam! Over de top glam wel te verstaan. Denk aan hele toffe glitter bikini’s of gouden badpakken. Je hebt er wel wat durf voor nodig, maar eenmaal aan staat het oh zo gaaf. Je maakt er een echte fashion statement mee en steelt de show aan zee (of aan het zwembad).

Voor welke trend ga jij deze zomer? Laat het ons weten in de comments!