Het jaar is alweer bijna voorbij. Tijd om even terug te blikken. In dit artikel laat ik jullie nog een keertje zien welke artikelen het meest door jullie zijn gelezen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

10. Cien Cellular van Lidl, de beste dupe van La Prairie

Niet geheel onverwachts staat deze onder in de top 10 van meest gelezen artikelen van 2019. Vorig jaar december was de Cien Cellular van Lidl namelijk niet voor niets een giga hype. De Cien Cellular zou namelijk volgens vele bloggers een ware dupe zijn van de peperdure La Prairie.

9. Michael Kors Smartwatch

Ook de Michael Kors Smartwatch valt goed in de smaak. Niet heel gek, want het is niet alleen een prachtig horloge om te zien. De smart functies zijn ook ontzettend handig. Zo kan je er onder andere je berichtjes mee lezen, maar ook bijvoorbeeld je Instagram meldingen. Ook zit er een hele handige stappenteller op.

8. The Ritual Of Namasté Glow Anti-aging Day Cream & Serum

Lonneke heeft voor ons 2 producten uit de prachtige Namasté lijn getest. Zelf vond ze dit echt zo’n fijne lijn dat ze er zelfs nog 2 producten later bij heeft gehaald! En zeg nou zelf, die verpakking is toch to die for? Dit wil je toch gewoon in je badkamer hebben staan?


7. De leukste 10.. foto’s van Februari

In dit artikel liet ik mijn favoriete foto’s van februari zien. Dit was een hele spannende maand want naast dat we een mega win week hadden georganiseerd lanceerde ik ook de nieuwe site, Jamey.nl. Super leuk om te zien dat jullie dit ook erg tof vonden!

6. DIY – IKEA Duktig keukentje pimpen! 

Voor Noé haar 1e verjaardag heb ik zelf een IKEA Duktig keukentje 2ehands op de kop getikt. Omdat ik al zo veel leuke DIY’s had gezien op Pinterest besloot ik zelf ook een eigen keukentje te pimpen voor haar. Het was wel een klusje, maar het resultaat is echt super al zeg ik het zelf. Nu een jaar later speelt ze er nog steeds elke dag mee.

5. Biodermal Pure Balance Skincare

Ja de beauty artikelen van Lonneke doen het goed he! Zo ook haar review over de Biodermal Pure Balance Skincare. Een hele fijne lijn speciaal om de huidtextuur te verbeteren en je huid weer terug te brengen in balans. Een aanrader!

4. 10 tips om een ladder in je panty te voorkomen of te repareren

Dit artikel word vooral elke keer rond de feestdagen goed gelezen. Ladders in panty’s zijn niet aan te ontkomen. Maar met deze 10 tips is de kans heel groot dat je dit voorkomt. En mocht het nou toch gebeuren dan heb je vast ook iets aan de reparatie tips!

3. Blogtip – Instagram DM op je laptop of pc! 

Grappig genoeg is dit artikel ook heel veel gelezen. Mensen willen blijkbaar toch ook op hun laptop gewoon op Instagram kunnen DM’en. En dat snap. Ik maar al te goed. Soms werkt dat gewoon wat sneller dan op de telefoon!

2. Bobby gaat in bad van Little Love

VTech bracht een nieuwe pop tot leven. En niet zomaar eentje, nee het gaat om een “jongens” pop! Ja, met geslachtsdeel en al! Best bijzonder want bijna alle poppen die er zijn zijn gericht op meisjes. Het leuke aan Bobby is dat hij ook lekker mee in bad kan. Extra veel bad plezier dus!

1. PAX inloopkast onder een schuin dak!

En het meest gelezen artikel het afgelopen jaar is het artikel over onze inloopkast. Deze inloopkast hebben wij zelf gemaakt op zolder van de welbekende IKEA PAX kasten. Grappig om te zien is dat dit artikel er echt met kop en schouders boven uit steekt. Er komen zelfs veel lezers uit het buitenland op af!

Hopelijk vond je het leuk om een lijstje te zien met de meest gelezen artikelen. Heb je verzoekjes voor 2020? Laat ze dan zeker even weten!

De 10 meest gelezen artikelen 2019