Mijn persoonlijke doelen voor 2020

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar! Een nieuwjaar is een mooi moment om nieuwe doelen en dromen te maken. Afgelopen jaar heb ik al wat stappen gemaakt en daarop ga ik doorpakken. Vandaag deel ik mijn doelen voor 2020 met jullie, lees je mee?

Mijn persoonlijke doelen voor 2020

Persoonlijk

Ik heb een hoop persoonlijke doelen voor aankomend jaar. Ik woon nu zes maanden samen met mijn dochtertje in ons nieuwe huis. Nu na paar maanden voelen we ons er ook echt thuis. Ik wil mij vooral focussen om gelukkig en compleet te zijn samen alleen met mijn dochtertje. Op liefdes gebied heb ik afgelopen periode veel meegemaakt, wat veel invloed had om mij en mijn omgeving. Het was mooi en soms ook pijnlijk maar zeker leerzaam, en zo probeer ik alles in het leven ook te zien. Ik ben er achtergekomen dat ik zoveel sterker ben geworden dan ik gedacht had, wat mij zoveel zelfvertrouwen geeft voor de toekomst.

Werk

Deze maand ga ik een soort stage lopen op een andere afdeling binnen het bedrijf waar ik werk. Ik werk nu vier dagen in de week bij een service provider voor adviseurs en verzekeringsmaatschappijen. Op dit moment bestaat mijn werkzaamheden uit het opnemen van alle telefoon die binnenkomen en receptie werkzaamheden. Dit doe ik nu 2,5 jaar met veel plezier. Toch merk ik na alle veranderingen dat ik ook op werkgebied mezelf verder wil uitdagen en ontwikkelen. Ik ga nu op een afdeling mee kijken waar alles draait om het verzekeren en acceptatie van motorrijtuigen. Mocht het mij bevallen zal ik intern gaan solliciteren. Vanaf 7 januari heb ik mijn eerste stage dag

Studie

In de verzekeringen is het noodzakelijk om de juiste papieren te hebben. Zo heb ik in 2018 mijn WFT Basis behaald en een vast contract. Aankomende maand ga ik beginnen met de opleiding WFT Schade Particulier. Deze opleiding en diploma heb je nodig om verder te komen en noodzakelijk als ik inderdaad wil gaan werken om de nieuwe afdeling.

Posters van Desenio

Huis

Ik deel van updates van mijn woning. Maar na 6 maanden ben ik er nog steeds niet. Ik wil dit jaar nog veel doen. Ik wil graag een andere eethoek. Een deel van de woning moet nog worden voorzien van een laagje verf en eventueel behang. Ik denk dat dit ook één van de eerste projecten word die ik dit jaar ga doen, het is nogal een stoor factor voor me.

Kinderkamer

Keyshia haar slaapkamer is ook nog niet helemaal af. Ook daar moet ik nog verder gaan met schilderen en moet het meer aangekleed worden.

Balkon

In de lente/zomer is de planning om het balkon een gehele make-over te geven. Met een andere vloer en wil ik de stenen muur wit verven.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn persoonlijke doelen van 2020 te lezen!