Niets is lekkerder dan je zintuigen prikkelen bij thuiskomst. Kleur was nog nooit zo mooi gecombineerd met design. Artifort (Art en comfort) is daar een mooi voorbeeld van.

De designs van dit designmerk worden gekenmerkt door gerenommeerde ontwerpers die hun tijd ver vooruit zijn en behoren tot de absolute top in de wereld van interieurontwerpers. Met de meubels van Artifort haal je een combinatie van kunst en meubels als een gezamenlijk geheel in je huis. Neem bijvoorbeeld de Artifort Orange Slice Fauteuil . Laat jezelf informeren, er zijn interieuradviseurs beschikbaar die je graag helpen bij de keuze voor de juiste meubel.

Deze fauteuil brengt kleur in je leven

Pierre Paulin is de topdesigner die deze fauteuil heeft ontworpen. Hij wist stijl en comfort samen te voegen in dit smaakvolle zitmeubel. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Dit fauteuil komt uit de collectie van Artifort en heeft zowel een luxe als comfortabele uitstraling. Zet deze stoel op een prominente plek in de zitkamer, want de uitstraling is vanuit elke invalshoek anders. De rugleuning en zitting zijn gemaakt van geperst beukenhout, het onderstel is gemaakt van een metalen buisonderstel.

De stoel is de verkrijgen in verschillende soorten stoffen en ledersoorten. Kies de bedekking dat het beste bij jou past en zet daarmee een uniek en persoonlijk stukje kunst in je woonkamer.

Artifort

Maak je interieur compleet

Met die design meubels. Waarom zou je jouw creatieve smaak, in combinatie met comfort, niet laten schitteren in je huis? Natuurlijk heeft Artifort nog meer meubels die absolute bikvangers zijn. De gebruikte kleuren zijn intens, zoals een prachtige herfstdag of een wandeling in het bos. De meubels uit de Artifort collectie prikkelen je zintuigen, iets wat je graag wilt als je kiest voor kunst en comfort

De keus om een keer anders te doen

Die standaard bank en stoel zijn gewoon verleden tijd, zullen we het daarover eens zijn? Je mag best wat eigen smaak in je huis brengen. Maak het iets van jou, iets van jezelf. De boog kan niet altijd gespannen zijn toch? Zak weg in die mooie stoel, of op dat prachtige bed, het is je gegund. Jij bent uniek, dus dan hoort een unieke inboedel ook bij jou. Veel plezier en succes met het zoeken naar jouw juiste designer meubel van Artifort !